Formattan sonra giden dosyaları kurtarma hakkında

0

Selamlar, birkaç yıl önce laptopuma format atmıştım. Daha sonra kaydetmediğim dosyaların gittiğini fark edip recovery yapmaya çalıştım. Üzerinde çok fazla uğraşmadım ve iptal ettim birkaç kere denedikten sonra. Şimdi recovery yapmayı denesem, önceki recovery denemelerimin sonuç açısından bir zararı olur mu, yani dosyaları kurtarma ihtimalim azalır mı? Formattan sonra pek birşey yapmadım birkaç gb'yi aşmayacak dosyalar indirdim o kadar.

godblessyou godblessyou (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Selamün aleyküm Kardeşim İobit'in Advanced systemcare Programında Silineni Kurtarma diye bir şey var bi dene derim Belki İşe Yarar Ama öyle işleri yapmak İçin profesyonel Programlar Kullanmak Lazım Onlar da Ücretli Herhalde Benim Babam Emliyette Çalışıyor Öyle Durumlarda Oraya Götürür Orda Halleder Gelir 

    andromobil andromobil (74)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu işi yapan profesyonel firmalar var onları mı denemeliyim yani? Teşekkür ederim değerli cevabın için

      godblessyou godblessyou (1)
      4 yıl önce cevaplandı

      • kaliteli programlar için dedim andromobil 4 yıl önce

      0

      Recovery yapmaktan kastın nedir? Bunu anlatabilir misin?  Formattan sonra silinen dosyaları kurtarmak istiyorsan bunu için güzel bir program var deneyebilirsin.

      Formatın kendisi, işletim sisteminin yüklenmesi, "Formattan sonra pek birşey yapmadım birkaç gb'yi aşmayacak dosyalar indirdim o kadar." ve bu yaptığın indirmeler önceden silinen verilerin üzerine yazılır. Bu da verilerin bazılarının artık kurtarılamayacağı anlamına gelir. 

      Burada örnek bir kurtarma işlemini anlatmıştım: https://uzmanim.net/soru/formatlanmis-diskten-veri-nasil-kurtarilir/93248

      Burada anlatılanları adım adım deneyebilirsin. 

       

      alattin alattin (16999)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol