Foroğraflı Cv nasıl hazırlanır ?, CV ye nasıl fotoğraf ekleyebilirim?

0

Selamun aleyküm fotoğraflı Cv nasıl hazırlanır hiç bir bilğim yok bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Eğer cv hazırlamak istiyorsanız internette bu iş için çok sayıda şablon bulabilirsiniz.Hazır şablonları indirerek üzerinde düzenleme yapabilir, kendi resminizi ve bilgilerinizi cv ye aktarabilirsiniz.

    Ayrıca size daha kolay gelebilecek bir yöntem daha söyleyebilirim.Kariyer.net sitesine üye olun ve profil kısmından tüm bilgilerinizi girerek bir cv oluşturun.Resminizi de ekleyin.Ardından kariyer.net size güzel hazırlanmış ve görsel olarak da hoş duran bir cv yapacaktır.CV yi kariyer.net üzerebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Tercihen çözünürlüğü yüksek bir kamera ( fotoğraf makinesi ) ile traş olmuş , saçlarını taramış halde bir Portre fotoğrafı lazım ... Çok vesikalık gibi durmasın , biraz boyun altı da görünsün ; seni biraz Cool gösterir ... Öncelikle iş alanınız , branşınız ya da mesleki anlamda ağırlık noktanız nedir ? Cv hazırlamak , her ne kadar önemsenmese de bir sunumdur ve bu sunum senin hakkında karşı tarafın görüşlerini doğrudan etkileyebilecek önemli bir araç olarak kullanılabilir ... Bunlar , cv'nizi elden verecekseniz önemli olan şeyler ; fakat internet üzerinden irtibat kuracaksanız , arkadaşımızın da dediği gibi başta kariyer.net olmak üzere diğer 'iş bulma' sitelerinde önce üye olup , ardından kimlik bilgileriniz , deneyimleriniz , mezuniyet durumunuz ve bunun gibi istenilen diğer bilgileri doldurup Cv oluşturabilir , oluşturduğunuz bu cv'ler ile firmaların ilanlarına başvurabilirsiniz ... Fotoğraflarınızı da genelde 'fotoğraf ekle' yazan kısımlardan , kullandığınız bilgisayar içerisinde bulunan görsellere erişip , sözkonusu internet sitesine yükleyebilirsiniz ... ( tabii kullandığınız bilgisayarda bir resminizin olması gerektiğini söylememe gerek yok sanırım ) ... İyi bir Cv hazırlayabilmenin tek yolu ; O Cv'yi doldurabilecek iyi bir içeriğinizin olmasıdır ... Merak ettiğiniz herhangi bir nokta var ise , soruları genelden özele indirgeyerek , direkt öğrenmek istediğiniz şeyi , eğer bu teknik bir bilgi ise onu sormanız gerekecektir ... 

       

      ongun ongun (90)
      8 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol