Fortnite'da nasıl iyi olurum ?

0

Fortnite Nedir ?

Fortnite Sistem gereksinimleri ?

Fortnite'da aim'imi nasıl geliştiririm ?

Fortnite'da Build nasıl yaparım.

infinity infinity (402)
5 yıl önce sordu

  • Oyunlarla ilgili böyle paylaşımlarını görmek isteriz. Güzel paylaşım. Tebrikler hakan 5 yıl önce
  • Teşekkürler @hakan bey. infinity 5 yıl önce

Toplam 1 Cevap


2

Fortnite Nedir ?

Fortnite 100 kişilik Battle Royale oyunudur, solo (tek), duo (çift), Squad (Ekipli) modları bulunan bu oyunda 100 kişinin bir adaya atladığı oyunda kıyasıya mücadele edeceksiniz, bu oyunu diğer Battle Royale oyunlarından ayıran özellik oyunda herşeyi kırabiliyor olmamız. Oyun bize fazlasıyla özellik sunuyor ağaç kırma, araba kırma, evleri parçalama çeşitli eylemler mevcut ve bu kırdığınız/topladığınız materyallerden  Duvar, Merdiven, Çatı, Zemin yapabiliyorsunuz. İnternette bir çok profesyonel oyuncu var hepiniz görmüşsünüzdür ve oynamak istemişsinizdir oyuna ilk  başladığınız zaman çok zor gelecek, ama pes etmeyin...

Fortnite Sistem gereksinimleri ?

  • İşlemci: Intel Core i3 2.4 Ghz.
  • RAM: 4 GB.
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 64-bit.
  • Ekran Kartı: Intel HD 4000.
  • Disk Alanı: 20 GB.

Sitelerinde Bunlar yazıyor Ama Dahili ekran kartıyla oynamanız bu oyun için mümkün değil oyununuz kasar. ( INTEL HD 630, i5 7500 ile denenmiştir! )

Fortnite'da aim'imi nasıl geliştiririm ?

Fortnite'da aim'inizi geliştirmek için Bolca antrenman yapmalısınız eğer oyun başı hep ölüyorsanız oyun alanı ( PLAY GROUND ) modunu oynamalısınız bu modda ister tek kişi oynayabiliyorsunuz ister 4 kişi yani squad. Benn Ekipli oynamanızı tercih ederim hem eğlenirsiniz. Oyuna girdiğiniz zaman takım değiştirin ESC'Ye basın sağda TAKIM DEĞİŞTİR Yazıyor. ve artık oyunu oynayabilirsiniz 1 Saat boyunca oyun alanı modundasınız bir saat sonra oyun alanı daralacak ve oyun bitecek sizde ister oyundan çıkacak veya oyun alanı moduna tekrar başlayarak oynayabilirsiniz. Aim geliştirmek için pek laf etmeyelimm bolca antrenman eğer oyun alanı modunu beğenmediyseniz Creative ( Kreatif ) Modunu oynamalısınız bu modda herşey serbest kafanıza göre takılıyorsunuz burada kendinize atış yerleri yapın ve kendi  belirlediğiniz yani kafanıza göre Denemeler yapın. Oyunda Aiminizi geliştirmek ne çok zor ne çok kolay oyunda aim her şey değildir Oyunda Build'de önemli buraya geleceğiz.

Fortnite'da Build nasıl yaparım.

Öncelikle kendinize uygun Grafik ayarı belirleyin ister sistem özelliklerine göre ister aşağıdakine göre. Sisteminiz iyiyse ayarları yükseltmeye yine gerek yok çünkü bu oyunun bazı taktikleri var.

Yukarıdaki fotoğraftaki ayarlarda size tavsiye ettiğim ayarları söyleyeyim Burada Görüş uzaklığını Destansı yapın ve gerki kalan tüm ayarları düşürün en düşüğe alın sisteminiz iyi olsa bile. Böylelikle oyunda herşey daha belirgin oluyor build yaparken sıkıntı çıkmıyor ama isterseniz yüksek ayarlardada oynayabilirsiniz size bağlı :). Evet gelelim build kısmına öncelikle build yapabilmek için kendinize özgün veya internetten bulduğunuz Build tuşlarını ayarlamaktır Aşağıdaki fotoğraftaki gibi.

Ama Tavsiyem size F1, F2, F3, F4, F5, F6 Gibi F Tuşlarını Build olarak kullanmayın. Yukarıdaki örnek resimdir.

Ve ayarladıktan sonra Kreatif modunu öneririm oradada yapabilirsiniz, Oyun Alanı modundada yapabilirsiniz öncelikle refleks gerekli yani tepkiyi hemen vermeniz gerekli yoksa siz tuşa basana kadar adam uçmuş olur. Tavsiyem İnternetteki Youtube'daki öğretici videolara bakın :)

infinity infinity (402)
5 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol