Fotoğraf slaytı hazırlarken her eklediğim 'fotoğrafın adı' 'fotoğrafın üstüne' "kendiliğinden" eklenebilir mi?

0

Kısaca, başlıkta belirttiğim nitelikte bir program bulmam çok önemli ve bulamadım. Bildiğiniz bir program yoksa dahi okuyup geçmeyin siz de araştırın belki benim bulamadığımı bulursunuz. Şimdiden çok teşekkürler.

Detay: Video formatında fotoğraf slaytı hazırlayacağım. +500 fotoğraf ekleyeceğim. Fotoğrafların isimlerini de her fotoğrafa açıklama olarak eklemem gerek. 
Bildiğiniz üzere movie maker ve benzeri programlarda text ekle, texte istediğin metni yaz gibi uğraştırıcı işler... Elimle yazmayıp kopyala yapıştır yapsam bile slayta eklemem gereken çok fazla fotoğraf dolayısıyla yazı var.

 

 

misty misty (556)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Söylediğiniz gibi program hiç duymadım şimdiyi kadar.Biraz bakındım ben de ama bulamadım.

    Söylediğinize uygun şöyle bir durum yapılabilir diye düşünüyorum.Fotoğrafları slayta eklemeden önce isimlerini önceden fotoğrafların üstüne basabilirsiniz.Bu şekilde bir çok program var piyasada ne kadar verimli olacağından emin değilim.Ama fotoğrafların üstüne yazı ekleme diye arattığınızda birçok program çıkmakta.

    Bu şekilde yaptığınızda slayta atılmış fotoğraflarda yazılı olarak gelmiş oluyor.

    Belki işinize yarar.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

      Buraya konu açmadan önce bahsettiğiniz yöntem için de program araştırmıştım ama uygun programı bulamamıştım. Yazınızı gördükten sonra daha detaylı araştırıp buldum.

      Yazının kaç saniye gözükeceğini ayarlama ve eğer çalışmamı kaydetmeden önce gözden geçirirken yazım hatası farkedersem düzeltme gibi özelliklerin olmaması dışında zamandan yeteri kadarıyla tasarruf edeceğimi umuyorum.

      misty misty (556)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol