fotograflarım,videolarım açılmıyorr !!!!

0

' windows fotograf görüntüleyici bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni fotograf görüntüleyici güncelleştirmelerine sahip olmadığınızdan fotograf görüntüleyicisi bu resmi açamıyor'  uyarısı ile fotograf ve videolarımı açamıyorum, 10 yıllık bir arşivim 50gb büyüklüğünde , bilgisayarcılar çözemedi , ne yapmam gerekiyor çok çok önemli fotograflarım var . sanırım en son cep telefonumda video aktarımı yaptıktan sonra oldu....

 

dice dice (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Üzülerek söylüyorum ki bilgisayarınıza son zamanların başa bela olan "fidye virüsü" bulaşmış olabilir.Bu virüs bulaştığı bilgisayarda video,fotoğraf,belge,sıkıştırılmış dosyalar vb.. gibi birçok dosya türünü şifreleyerek açılamaz hale getiriyor.

    Virüs bilgisayarınızdaki dosyaları AES-256-Bit metotu ile çok güçlü şekilde şifreliyor.Şifrenin kırılması yıllar sürebilecek kadar karmaşık.

    Aşağıdaki konuda şifreli dosyaların açılması için birkaç çözüm yolu mevcut.Ancak başarı oranı malesef oldukça düşüktür.Eğer şanslı iseniz aşağıdaki konudaki anlatılanları uygulayarak şifreli dosyalarınızı açabilirsiniz.

    CryptoLocker virüsü nasıl temizlenir? Şifrelenmiş dosyalar nasıl açılır?

    --------------------------

    Yine de her ihtimale karşı verilerinizin olduğu harddiski başka bir bilgisayarda deneyerek açmayı denemenizi tavsiye ederim.Umarım sorununuzun çözümü bu kadar basit olur.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol