Foursquare hesabımı sildim ama..

0

Merhaba. Foursquare hesabımı sildim ancak hala arkadaşlarım beni yakınımdakiler kısmından görebiliyorlar profilim açılıyo. ama arkadaşlar kısmında görünmüyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. 

bbrcu bbrcu (1)
3 yıl önce sordu

Toplam 1 Cevap


0

Foursquare hesabınızı silmenize rağmen hala profilinizin görülebilir durumdaysa sorununuz aşağıdaki nedenlerden kaynaklanıyor olabilir.

1. Hesabınız hesap silme işlemini gerçekleştirdikten belli bir süre sonra tamamen siliniyor ve herkese açık görünüme kapatılıyor olabilir. 

2. Hesap silme işlemleri sırasında sorun çıkmış olabilir, linke tıklayarak hesabınızı tekrar silmeyi deneyebilirsiniz.

3. Hesabınızı silmenize rağmen arkadaşlarınızın cihazlarından kendi profilinizi görebiliyorsanız bakmış olduğunuz cihazda Foursquare uygulamasının önbelleği tutulduğu için hesabı görebiliyor olabilirsiniz. Kısa bir süre içinde hesabınız tamemen silinecektir.

4.Bütün bu nedenlerin aksine sorununuz hala devam ediyor ise Foursquare firması ile iletişime geçmenizi önerebilirim.

brsozl brsozl (1939)
3 yıl önce cevaplandı

üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol