Free SMS Doğrulama Siteleri?

0

Facebook, Twitter hesabı açınca kitleniyor. Telefon doğrulaması istiyor. İnternette Free SMS Number diye şeyler var. Bir çoğunu denedim, ama yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

cowom cowom (2)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Herhalde bu "Free SMS Number" sitelerinden Facebook ve Twitter sosyal medyalarınında haberi var. Böyle oluncada doğrulama için bunları ilerideki bir ihtimal olarak hukuksal yada diğer bazı başka gelişmelerin çözümünde güvenli ve güvenilir bulmayıp üye olmak isteyenlerden gerçek SMS numarası istiyor.

    Böyle olmalı ve bu benim bir tahminimdir.

    Yada free SMS mesajları standart SMS mesajlarına göre çok daha geç geliyor ( Free SMS hizmet veren sitelerin kullanımlarındaki yoğunluk gibi sebelerle bu olabilir. Yani bir bakıma sunucu problemleri yaşanıyor ve bu sebeple mesajların alınması gecikiyor olabilir).

    Buda bir ihtimaldir ve bunun içinde makul bir süre sabrederek beklemek gerekir. Yoksa başka çözüm olmaz.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Sayfada bakıyorum, bir sürü yerden mesaj geliyor. Hatta o numaraya bedava sms atan bir siteden deneme mesajı attım. Mesaj geldi, gördüm. Sadece doğrulama mesajı gelmiyor. Ama diğerlerine Snapcatten falan gelenler var, gördüm. cowom 6 yıl önce
    • Öyleyse ilk söylediğim gibi.. Sosyal medyada "Free SMS Number" kabul edilmiyor ve kullanılamıyor olmalı. Bu noktada senin yapabileceğin bir şey olmaz. "Yapamadım" dediğin şey budur @cowom temmuz 6 yıl önce
    • Başka öneriniz yok mu peki? Numara yok bende cowom 6 yıl önce
    • Benim bildiğim yok @cowom temmuz 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol