Friends'i altyazısız izleme

0

Friends dizisini altyazı olmadan ücretsiz bir şekilde izleyebileceğim bir site var mı acaba? Bilen birileri var ise link atarsa çok iyi olur. teşekkürler.

orhandardagan orhandardagan (30)
5 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    Friends dizisini altyazısız https://www.videoseyredin.net/diziler/yabanci/friends-10-sezon-1-bolum-izle.html linkinden izleyebilirsin.

    Player üzerinden CC yazan bölüme tıkla ve Alt yazılar: Kapalı  seçeneğini seç. Dilersen İngilizce alt yazı ile de Friends dizisini izleyebilirsin.

    Videoyu izleyebilmek için video üzerindeki oynat butonuna bastığında en az 3 defa reklam  pencresi açılıyor. Pes etme.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkürler, nokta atışı yapmışsınız. orhandardagan 5 yıl önce

    0

    Friends dizisini türkçe dublajlı olarak buradan izleyebilirsin: https://www.roketdizi.net/friends-turkce-dublaj/sezon-1/bolum-1

    Siteyi Google aramamalarında buldum. Friends Tükçe dublajlı izlemek istediğine emin misin?  Şöyle bir baktım linkteki dublaj inanılmaz kötü. Diziden nefret edersin, tabi tercih senin.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Teşekkür ederim ama altyazı olmadan derken dublajlı olanı kastetmemiştim. Orijinal diliyle altyazısız olacak. Böyle bir site biliyorsanız çok iyi olur. @murat orhandardagan 5 yıl önce
    • @orhandardagan yanlış anlama olmuş o zaman. @alattin 'in paylaştığı linkte altyazısız ve dublajsız hali mevcut. murat 5 yıl önce

    0

    Friends dizisinin kendi sitesinden baktım ama videolar Yeni Zelanda dışından izlenmiyor. Nedense Yeni Zelanda dışına sitedeki videoları kapatmışlar. Yeni Zelanda'da sunucusu olan bir VPN hizmeti aradım ama ücretsiz hiç bulamadım.

    Aklıma torrent'ten başka hiçbir şey gelmiyor. Google'da "friends torrent" diye aratırsan çeşitli sonuçlar karşına çıkacak. Ben az önce buldum, tam istediğin gibi dublajsız ve altyazısız orijinal haliyle indirebildim.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol