Frisby FX2 Tuşların Sabit Kalmama Sorunu (Çözüldü)

0

Arkadaşlar Merhaba, 

Başlıkta da bahsettiğim gibi Frisby Fx2 klavye sahibiyim. Klavye de 2 gün öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. Ama şu an oyun içlerinde basılı tutmam gereken tuşlara bastığımda , örneğin tab - w - a - s - d vb, tuş basılı kalmıyor, sürekli basıp çekiyormuşum gibi davranıyor. Mesela ; Nfs oynarken w'ya basıp arabanın gitmesini beklerken sanki sürekli w'ya basıp çekiyormuşum gibi davranıyor. Veya Dota'a oynarken tab tuşuna basılı tutup skor ekranını bekliyorum. Lakin skor ekranı sürekli basıp çekiyormuşum gibi ekrandan gidip geliyor. Lakin tab tuşuna veya w-a-s-d tuşlarından birine basarken başka bir tuşa bastığımda sorun yokmuş gibi duruyor. Yani tab tuşuna bastıktan sonra capslock'a basarsam oyun içinde skor tabelası sabit duruyor. Veya w'ya basarken a'ya bastığım an araç düz hareket etmeye başlıyor. Klavyenin drivelarını sildim.Usb'den çektim, pc'yi resetledim. Driverlar tekrar kuruldu, güncelleme filan baktım hep.  Lakin sorun çözülmedi. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 

Ps: Sorun sadece w-a-s-d olarak değil, NFS oynarken ileri gitmek için U tuşuna atama yaptım. Lakin U tuşunada sürekli basıp çekiyormuşum gibi davranıyor. 

Yapışkan tuşlar - Süzme tuşlar ve bilimum ayar hiç değiştirilmedi. Hatta laptobum ile karşılaştırdım. Aynı ayarlarda.

Ps2 : Sorunu FN + Q tuşuna basarak, klavyenin modunu değiştirerek çözdüm. İnternette modlar arası geçişi hiç gösterilmediği için biraz zorlayarak buldum. 

alpmalkoc alpmalkoc (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Çok teşekkürler,ben de lol oynarken çok sorun yaşamıştım hiçbir yerde de çözüm bulamadığım için laptopum klavyesini kullanmaya ve aldığım frisby klavyeyi kenara kaldırmak zorunda kalmıştım,laptopun klavyesini kullanırken fanın ısısından elim yanınca bir çözüm aramaya tekrar koyuldum ve sayenizde çözdüm,çok sağolun.

    muhammed1998 muhammed1998 (1)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol