Galaxy A70 Arayanların Ulaşamaması Sorunu

0

Samsung Galaxy A70 telefonuma arayan hiç kimse ulaşamıyor. Kesinlikle ne ben arayabiliyorum ne karşı tarafın çağrısı düşüyor. İnternette sıkıntı yok, 4.5G internet gayet iyi ve hızlı. 4.5G'yi kapatıp 3G'ye geçtim çağrılar birazcık düşmeye başladı ama bu işin çözümü nedir? Daha 1 yılını doldurmamış ve kesinlikle hiç hor kullanılmamış bu telefon neden böyle yapıyor?

Not olarak belirteyim: 2 hafta öncesine kadar şarj ederken ve geceleri yatmadan önce telefonumu uçak moduna alır sabahları çıkarırdım, bu mu bozdu acaba diyeceğim de uçak modu zararlı bir şey değil ki.

nikolatesla1856 nikolatesla1856 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Farklı operatör ile deneme şansın var mı?  Benzer bir sorun yaşamıştım. Sorunu ancak operatör değiştirerek çözebildim. İlk telefonda sorun olduğunu düşünmüştüm.  Türk Telekom kullanıyordum. Sonra Vodafone'a geçince sorunum düzeldi. Bir daha da yaşamadım.

    hakan hakan (15424)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Eğer operatörde sıkıntı varsa 3 hafta öncesine kadar her şey normaldi. Ki diğer aile üyelerimden aynı operatörü kullananlar hiçbir sıkıntı yaşamıyorlar şu an. 4.5G'yi 3G'ye aldım ve arayanlar bana ulaşabiliyor. Ama 3G'de mi kullanacağım hep ki 4.5G'de iken internet vardı, sadece çağrılar düşmüyordu bana. nikolatesla1856 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol