Gece 2-8 Arasi Akk hakkinda (kullanımlar kotaya yansıyor)

0

Merhaba. Dun gece 30gblik bir indirme yaptim. Bu TtNet kotama yansidi. Bazi arkadaslar bunun yansiyacagini ama mesela kotam 75gb ise indirdigim 30gb ile geceleri baska bir indirme yapmazsam 105gb gostergesinde akknin gelecegini soylediler ama bazi arkadaslar ise bu 2-8 arasinda akk a girmeden once indirmelerin kotayi dolduracagini ancak kota dolduktan sonra bu saatlerde eski hizla indirebilecegimi soylediler. 2. secenek gercekten kotu. Dogru olan hangisidir ?

egeuludag egeuludag (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    Evet şuanda Turk Telekom kullanıcılarının Gece 02:00-08:00 arası yaptığı kullanımlarda kotaya dahil ediliyor gibi gözüküyor.Ancak forum.donanimhaberde ki bazı kullanıcıları sizin yaşadığınız sorun üzerine müşteri hizmetlerini aramışlar.Müşteri hizmetleri oradaki kota miktarının toplam tüm değerini gösterdiğini ve asıl değerlerin böyle olmadığını gece indirmelerin sayılmadığını söylemişler.Çok yakın zamanda da kota bilgileri kısmında bu durum düzenlecek ve Gece ve güngüz kullanımları gibi kota değerlerini ayrı ayrı göstereceklermiş.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Yeni uygulama dün bugün daha iki gün oldu ve henüz tam oturmadı, nasıl olacağıda tam bilinemiyor. Böyle oluncada sen bu şekilde webde/internette sorarak, araştırarak yanlış bilgiler alabilirsin. Yanıltılabilirsin, yanılabilirsin. Onun için en iyisi sen doğrudan türktelekomu (ttnet'i) ara ve müşteri hizmetlerine sorarak oradan birinci ağızdan en sağlam ve doğru bilgiyi öğren. En güzeli bu olur.

      Fakat şöyle birşeyde var, daha önceki resmi açıklamalarda 02 - 08 arası download'lar kesinlikle kotaya yansımayacaktı. Sen ise bu saatlerde kotana 30 Gb download'ın yansıtıldığını belirtiyorsun. Burada bir yanlışlık bir hata yapılmış olabilir. Belirttiğim şekilde bu uygulama henüz yenidir ve ilk zamanlarda böyle hatalar yapılabilir. Özellikle müşteri hizmetlerine bu söylenmeli ve düzeltme yapılması istenmeli.

      Türktelekom: 4440375 - 4441444

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Sorun şu yeni uygulamaya sadece yeni aboneler geçiyor. Eski kullanıcı olarak kullanmak isterseniz sözleşme yenilemeniz gerekiyor. O yüzden arayıp sorun derim. 

        soulpierce soulpierce (1)
        6 yıl önce cevaplandı

        • Hayır böyle bir durum yok, bahsettiğiniz şekilde olsaydı.Eski abonelerin de hızlarının yeni düzenleme dışında tutulması gerekirdi.Ancak eski abonelerde şuanda düzene göre AKN sonrası hızları alacaklar. ismailsarp 6 yıl önce
        • Benim hızım değişmedi zaten düşse ararım sen napıyorsun sözleşmem var diye. Sözleşme şartlarını değiştirmeye yetkileri yok çünkü böyle anlaşma yapmışız. soulpierce 6 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol