geçmişe dönük mesajların açılması ile ilgili

0

 İsimlerini verdiğiniz programları yüklemek için,her programdan önce root yapmak gerekiyor mu? Root işleminin telefona zarar verebileceğini söylediler.herkes root yapabilir mi? Ayrıca geçmiş mesajların ve watsap yazılarının en basit ve ücretsiz açılma şeklini biraz daha açık anlatabilir misiniz? Teşekkürler

serap1982 serap1982 (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Telefona yapılacak Root işlemleri her zaman risk içerir. Kimse "yapın bir sorun olmaz demez" bu ihtimal %1 bile olma buradan bunu belirtmek zorundayız.

    Telefonlar root edilmek zorunda çünkü veri kurtarma yazılımlarının telefon içinde sistem alanlarına erişim hakkının olması gerekiyor.  Root işleminde aslında telefondaki erişim kısıtlamaları kaldırılmış oluyor.

    Telefonunuzun marka ve modelini belirtmiş olsaydınız daha fazla bilgi verebilirdim. 

    WhatsApp ile ilgili en fazla 7 günlük konuşma geçmişine ulaşabilirsiniz. Bunu aklınızdan çıkartmayın.  Bütün konuşmaların geleceğini düşünürseniz yanılırsınız.

    uzmanim.net'te pek çok arkadaş zaten öncelikli ücretsiz  programları öneriyor. Eğer istenilen işlemi ücretsiz yapacak bir uygulama yoksa o zaman birilerinin işine yarayabileceğiniz düşündüğümüzden ücretli uygulamaları da belirtiyoruz.

     

    hakan hakan (15409)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

       

      Anladım. Peki  2 adet telefonum var .birisi HTC desire816 , diğeri galaxy ş4 .whasap ı ikisinde de kaldırıp tekrar yükledim.geçmiş mesajları yükle kabul dedim.Htc de sadece 3 mesaj yüklendi.Ama 112 mesaj başarıyla yüklendi diyor.  Htc de ve s4 te telefonun başka bir bölümü nde mi. bunlar ? 

      Bir diğer konuda root yapmak istersem canlı destek gibi bir uygulamanız var mı? Bilmeyen birisi oldugum için yapılması zor kavram çünkü bunlar. Çok teşekkür ederim.

      serap1982 serap1982 (1)
      9 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol