General Mobile 4G nasıl rootlanır?

0

Sırf rootlayabilmek için telefon değiştirmiştim. İnternette araştırdım RTWRP Recovery gibisine şeyler varmış. Ben supersu zip indirip telefona attım sonra recovery için gerekli driverları ve recovery image gibisine dosyaları indirdim. Driverları falan kurdum. Sonra recovery shift+sağ tık yaptım cmd komut yeri açıldı. Gerekli olan kodu yapıştırdım ve telefonumu bootloader moduna aldım. USB ile bağladım ama maalesef ki cihazım bilgisayarda gözükmeyip takılıp kalıyor. Başka USB kablosu kullandım sorun yine aynı. Gittim kingoroot bilgisayara kurdum. O da olmadı. Mobile GO adlı bir şey varmış onu da denedim olmadı. Kingroot da olmadı. Odin var mı diye araştırdım fakat odin hakkında bir şey çıkmadı (General Mobile için)

Nerde eksik yaptım diye düşünüyorum ama bir türlü bir sonuç çıkmıyor. OEM açtım, USB hata ayıklamayı da açtım ama olmuyor. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

yardim1315 yardim1315 (37)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Evet doğru yerlere kadar gelmişsiniz ancak telefonu bilgisayara gösterememişsiniz gibi duruyor. Bunu düzeltmek için telefonunuzun driverini bilgisayarınıza yüklemeniz gerekebilir. Telefonunuza ait sürücü dosyalarını google üzerinden araştırın.

    Ayrıca google üzerinde ADB driver yazarak sürücü kurulum paneline erişin. ADB driveri başlattığınızda telefonunuzu görmesi ve sürücüyü yüklemesi gerekecektir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol