General Mobile GM 5 Plus alınır mı?

0

General Mobile GM 5 Plus alınır mı?

General Mobile GM 5 Plus iyi mi?

General Mobile GM 5 Plus özellikleri nasıl?

General Mobile GM 5 Plus kamerası nasıl?

General Mobile GM 5 Plus performansı nasıl?

General Mobile GM 5 Plus İncelemesi

General Mobile GM 5 Plus hakkında bütün detaylar aşağıda anlatılmıştır.

brsozl brsozl (1961)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    GÜNCELLEME: GM 5 Plus'ın piyasaya çıkmasının ardından ortalama olarak 20 gün geçti diyebiliriz. Bu süre zarfında gelen kullanıcı yorumlarının oldukça olumsuz yönde olduğunu uzmanim.net takipçilerine bildirmemiz gerektiğini düşünüyoruz.

    GM 5 Plus'ın birçok kronik probleminin olduğunu söyleyen kullanıcılar var. GM 5 Plus'ın kronik sorunu olduğunu belirten kullanıcı sayısı sorunun kronik olduğunu söylemek için gayet yeterli. 

    Geçtiğimiz günlerde bu yazımızda da belirttiğimiz gibi General Mobile firmasının geçmişi hiç iyi değil. Biz bu yazımızda kağıt üzerindeki teknik özelliklerini incelemiştik. Ancak gerçek kullanımda cihazın sorunlu olduğu söyleniyor.

    Bizim tavsiyemiz daha farklı alternatif cihazlara yönelmeniz olacaktır. Bütçenize uygun olarak biz uzmanim.net editörlerinden tavsiye almak isterseniz sitemizin üst bölümünde bulunan Soru Sor özelliğini kullanabilirsiniz.

    General Mobile GM 5 Plus İncelemesi

    General Mobile 5 Plus alınır mı?

    Geçtiğimiz aylarda Barcelona'da düzenlenen MWC 2016 etkinliğinde tanıtılan General Mobile GM 5 Plus, ülkemizde satışa sunuldu. Merakla beklenen General Mobile GM 5 Plus'ın fiyatına göre sunduğu özellikler kullanıcıların aklına General Mobile GM 5 Plus alınır mı? Sorunusu getiriyor. Bizde bu yazımızda General Mobile 5 Plus alınır mı? General Mobile GM 5 Plus iyi mi? General Mobile GM 5 Plus özellikleri nasıl? Gibi soruları yanıtlayacağız ve General Mobile GM 5 Plus'ı detaylıca inceleyeceğiz.

    General Mobile 4G modeli ile başarılı satış rakamlarına ulaşan General Mobile, yeni ve çok daha güçlü olan General Mobile GM 5 Plus modeli ile de piyasaya güçlü bir giriş yapmak istiyor. Kullanıcılar tarafından da merakla beklenen General Mobile GM 5 Plus, 20 Nisan 2016 tarihi itibariyle Türkiye'de satın alınabilir durumda.

    Oldukça rekabetçi bir fiyat etiketiyle satışa sunulan General Mobile GM 5 Plus, sunduğu üst düzey özelliklere karşı 999 TL fiyata sahip. Farklı markaların üst seviye amiral gemisi ürünlerinin 3000 TL fiyat etiketini aştığını düşünürsek 999 TL fiyata sahip General Mobile GM 5 Plus, Fiyat/Performans oranı çok yüsek bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

    Fiyatına göre üst seviye bir donanıma sahip olan General Mobile GM 5 Plus, aynı zamanda bu donanım gücünü yazılım tarafında Google'ın sahip olduğu Android One ekosistemi ile destekliyor. General Mobile GM 5 Plus'ın Android One desteği, Android güncellemelerini ilk olarak sizin almanızı ve stabil bir performans elde etmenizi sağlıyor.

    General Mobile GM 5 Plus alınır mı?

    Hiç zaman kaybetmeden uygun fiyata üst seviye donanım sunan General Mobile GM 5 Plus'ın detaylı teknik özelliklerini incelemeye başlayalım. Bu inceleme yazımızda cihazın kağıt üzerindeki teknik özelliklerini yorumlamaya ve General Mobile GM 5 Plus alınır mı? Sorusunu yanıtlamaya çalışacağız.

    General Mobile GM 5 Plus Özellikleri

    General Mobile GM 5 Plus'ın detaylı teknik özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    General Mobile GM 5 Plus Özellikleri ve Fiyatı

    General Mobile GM 5 Plus tasarımı ve ekranı nasıl?

    General Mobile GM 5 Plus tasarım olarak fiyat seviyesine göre oldukça iyi diyebiliriz. 7.9 mm kalınlığa sahip GM 5 Plus, metal bir çerçeve ile geliyor.. Ekran tarafında ise 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüğe sahip GM 5 Plus, aynı fiyat segmentindeki rakiplerinden farklı olarak 2.5D yanlara doğru ovalleştirilen bir cama sahip. 2.5D cam teknolojisine sahip GM 5 Plus'ın ele oturuşunun iyi olduğunu ve premium hissettirdiğini söyleyebiliriz.

    General Mobile 5 Plus ekranı ve tasarımı nasıl?

    Ek olarak GM 5 Plus'ın ekranının IPS teknolojisine ve 401 ppi piksek yoğunluğuna sahip olduğunu da belirtelim.

    General Mobile GM 5 Plus performansı nasıl?

    General Mobile GM 5 Plus modelininin en can alıcı noktası performans. Snapdragon 617 işlemci ve 3 GB RAM ile gelen GM 5 Plus, gayet performanslı bir cihaz.

    General Mobile 5 Plus performansı nasıl?

    Sosyal medya, oyun ve gündelik kullanımda hiçbir takılma, donma gibi sorunlar yaşatmayacak olan GM 5 Plus, performans anlamında fiyatına göre rakipsiz. Uygun fiyata üst seviye performans almak isteyen kullanıcıların rahatlıkla tercih edebileceği bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

    General Mobile GM 5 Plus kamerası nasıl?

    Ön ve arka tarafta 13 Megapiksel çözünürlüğünde kamera sensörlerinin kullanıldığı GM 5 Plus modelinde arka tarafta çift LED flaş kullanıyor. Kamera konusunda GM 5 Plus fiyat segmentinin bir tık üzerinde bir kalite sunuyor.

    General Mobile 5 Plus kamerası nasıl?

    General Mobile GM 5 Plus şarjı ne kadar gidiyor?

    General Mobile GM 5 Plus'ın iyi olduğu bir diğer nokta ise batarya. 3100 mAh bataryaya sahip GM 5 Plus, içerisinde barındırdığı Snapdragon 617 işlemcisinin de az güç tükettiğini düşünürsek şarjının ortalama 11,5 gün gideceğini söyleyebiliriz.

    Fiyatına göre değerlendirirsek bataryasının çok iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Aynı zamanda Quick Charge 3.0 teknolojisi ile de hızlı şarj olabilien GM 5 Plus, batarya konusunda da beğenimizi kazandı.

    General Mobile GM 5 Plus bağlantı özellikleri nasıl?

    General Mobile GM 5 Plus modelini üst seviye kılan ek özelliklerde bir hayli fazla. Önümüzdeki yıllarda standart olacak USB Type-C soketi GM 5 Plus'da yer alıyor. Aynı zamanda 802.11/acCat 7 4.5GNFC ve Bluetooth 4.2 özelliklerine de sahip olan GM 5 Plus, ağ ve diğer bağlantılar konusunda da oldukça zengin.

    Ek olarak GM 5 Plus'ın 128 GB'a kadar Micro SD kart desteğine sahip olduğunu ve kutudan Andorid 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile çıktığını belirtelim.

    LTE Category nedir? Cat 7 4.5G nedir?

    Tüm bu teknik özelliklere baktığımızda General Mobile GM 5 Plus'ın fiyatına göre üst seviye özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. Kağıt üzerinde baktığımızda General Mobile GM 5 Plus alınır. Ancak General Mobile firmasının telefon modellerinin diğer firmalara kıyasla daha çok sorun çıkardığını da unutmamak gerekir. 

    Eğer General Mobile GM 5 Plus modelini almak istiyorsanız mutlaka almadan önce bir teknoloji marketinde cihazı detaylıca inceleyin. İnceledikten sonra GM 5 Plus'ın sizin için ideal olduğunu düşünüyorsanız yazımızda da belirttiğimiz gibi performans, şarj, kamera, güncelleme gibi konularına takılmadan rahatlıkla alabilirsiniz.

     

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      General Mobile telefonların önceki sürümlerinde galiba görüntülü görüşme (GSM oparatörü görüşmelerinde) desteklenmiyordu ve distribütörün resmi facebook sayfasında bu problemin hangouts uygulamasıyla aşılabileceği, bu şekilde GSM üzerinden görüntülü görüşme yapılabileceği belirtiliyor, tavsiye ediliyordu.

      İlgili konuda  General Mobile 5 Plus telefon nasıl? Diğer/önceki sürümlerden farklı olarak GSM Görüntülü görüşmelerini destekliyormu yoksa yine aynımı?

      Sen bilirsin bu konuları. Bilmiyorsanda araştırır ve öğrenirsin zaten. :)

      temmuz temmuz (12505)
      8 yıl önce cevaplandı

      • @temmuz 2. parti idi sanırım. 2. versiyonumu ne denir, bilemem. Ama o çıktıktan sonra telefona olumlu yorumlar yönelmeye başladı. Aldım bitane incelemek için. Gayet güzel çalışıyor, saf android, Şarj 1,5 gün gidiyor, Kamerası güzel yani alınabilir bir telefon :D toprak34 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol