General Mobile GM 5 Plus arka kapak nasıl açılır?

0

General Mobile GM 5 Plus arka kapak açılıyor mu?

General Mobile GM 5 Plus arka kapak nasıl açılır?

General Mobile GM 5 Plus bataryası değiştirilebiliyor mu?

brsozl brsozl (1961)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Geçtiğimiz günlerde satışa General Mobile GM 5 Plus, 999 TL fiyatı ile büyük ilgi görüyor. Başarılı satış rakamlarına ulaşan General Mobile GM 5 Plus'ı birçok kullanıcı fiyatına göre sunduğu özellikler sayesinde tercih etti ve kullanıyor.

    General Mobile GM 5 Plus İncelemesi

    Fakat çok sayıda kullanıcı General Mobile GM 5 Plus'ın arka kapağının açılıp açılmadığı konusunda bir bilgiye sahip değil. Bizde bu yazımızda General Mobile GM 5 Plus arka kapağı nasıl açılır? General Mobile GM 5 Plus arka kapağı açılıyor mu? General Mobile GM 5 Plus bataryası değiştirilebiliyor mu? Gibi soruları yanıtlayacağız.

    General Mobile GM 5 Plus arka kapağı nasıl açılır? General Mobile GM 5 Plus arka kapağı açılıyor mu?

    General Mobile GM 5 Plus üstünde birçok bilginin yer aldığı bir jelatin ile kutudan çıkıyor. Aslında General Mobile GM 5 Plus arka kapağı nasıl açılır? Sorusunun cevabı telefon kutudan çıktığı anda GM 5 Plus sahiplerini karşılıyor. GM 5 Plus'ın arka yüzeyinde yer alan jelatinde arka kapağın açılmadığını ve arka kapağın açılması için zorlama yapılmaması gerektiği uyarılıyor.

    Yani kısaca özetlemek gerekirse General Mobile GM 5 Plus'ın arka kapağı açılamıyor. Ancak arka kapağın servis bölümü de düşünülmüş. Herhangi bir olumsuz durumda servis çalışanları arka kapağı rahatlıkla açabiliyor. 

    Arka kapağın açılması gerektiği olsumsuz durumlarda GM 5 Plus'ı rahatlıkla servise göndererek hızlı bir şekilde teslim alabilirsiniz.

    General Mobile GM 5 Plus bataryası değiştirilebiliyor mu?

    General Mobile GM 5 Plus'ın bataryası maalesef değiştirelemiyor. 3100 mAh batarya kapasitesine sahip GM 5 Plus'ın bataryasını değiştirmek için servise göndermeniz gerekiyor. 

    Ancak arka kapağın ve bataryanın değiştirilmesi gibi işlemlerin gerekli ekipmanlar sağlandığında kullanıcılar tarafından da yapılabileceğini belirtelim. 

    Tabii kullanıcıların bu işlemleri kendi uygulaması sonucunda GM 5 Plus garanti dışı kalacaktır. Bizim tavsiyemiz arka kapak çıkartılması veya batarya değişimi gibi işlemleri serviste yaptırmanız olacaktır.

    brsozl brsozl (1961)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol