General Mobile GM 5 Plus Hard Reset

0

General Mobile GM 5 Plus Hard Reset nasıl atılır?

General Mobile GM 5 Plus Hard Reset nasıl atılır?

General Mobile GM 5 Plus model telefonunuza Hard Reset atmak için aşağıda yer alan detaylı anlatımdan faydalanabilirsiniz.

brsozl brsozl (1961)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    General Mobile GM 5 Plus Hard Reset nasıl atılır?

    General Mobile GM 5 Plus cihazınızı daha önce paylaştığımız ayarlar yöntemi ile sıfırlamanıza rağmen sorunlarınız devam ediyor ise Hard Reset atarak cihazı tamamen ilk günkü haline döndürebilirsiniz. 

    Böylece General Mobile GM 5 Plus tamamen sıfırlanmış olacaktır.

    General Mobile GM 5 Plus telefonunuza Hard Reset atmak cihazı tamamen sıfırlayacağı için birçok problemi de giderecektir. 

    General Mobile GM 5 Plus telefonunuzda bulunan çeşitli zararlı yazılımlardan, reklam virüslerinden ve performans düşüklüğünden şikayet ediyorsanız Hard Reset işlemi bu sorunları tamamen çözecektir. 

    NOT: General Mobile GM 5 Plus akıllı telefonunuza Hard Reset işlemi uygulamak cihazın içerisinde bulunan tüm verileri silecektir. Bu nedenle aşağıda yer alan adımları uygulamadan önce mutlaka gerekli yedeklemeler yapılmalıdır. Cihaz içerisindeki gerekli dosyalar yedeklendikten sonra aşağıdaki adımları uygulayarak General Mobile GM 5 Plus telefonunuza Hard Reset atabilirsiniz.

    General Mobile GM 5 Plus Hard Reset Atma

    1. İlk olarak General Mobile GM 5 Plus telefonunuzu kapatın.
    2. Cihaz kapandıktan sonra Ses Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basın.
      Yatan Android logosunu görene kadar elinizi çekmeyin.
    3. Karşınıza Komut yok yazısı gelecektir. Bu ekranda Açma (Power) tuşuna basılı tutarken bir defa Ses Yükselt tuşuna basın.
    4. Açılan menüde Sesi Azalt ve Sesi Yükselt tuşları yardımıyla gezinebilirsiniz. Wipe data/Factory Reset seçeneğinin üzerine gelin ve Açma (Power) tuşuna bir kere tıklayarak onaylayın.
    5. Wipe data/Factory Reset işlemini onayladıktan sonra sistem sizi ana menüye atacaktır. Son olarak açılan menüden Reboot System Now seçeneğini Açma (Power) tuşu ile onaylarak General Mobile GM 5 Plus Hard Reset Atma işlemini tamamlayabilirsiniz.

    Bu işlemden sonra General Mobile GM 5 Plus yeniden başlayacak ve tekrar açıldığında Hard Reset işlemi tamamlanacaktır. Artık ilk günkü gibi General Mobile GM 5 Plus telefonunuzu baştan kurabilirsiniz.

    brsozl brsozl (1961)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol