GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır?

0

GetContact nedir?

GetContact nasıl kullanılır?

GetContact güvenilir mi?

murat murat (12492)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    GetContact nedir?

    GetContact Android ve IOS (iphone) telefonlar için bir arayan kişinin sizde kayıtlı olmasa bile adını gösteren bir uygulamadır. Peki, GetContact bu işi nasıl yapar? GetContact nasıl çalışır? Öncelikle GetContact uygulamasını yüklediğinizde sizin adres defterinize erişir. Adres defterinizdeki tüm bilgileri alır ve kendi sunucusuna yollar. Yani sizin telefonunuzda kayıtlı olan tüm kişileri kopyalar.  Daha sonra bu uygulamayı kullanan herkes için gelen aramaları bu veritabanında sorgular ve sonuç varsa ekranda kişinin adını gösterir. Daha dogrusu adını değil, o telefon numarası başkalarında nasıl kaydedilmişse o şekilde gösterir.  Örneğin siz abinizi adı ile değil "Abim" diye kaydettiniz.  Abiniz de GetContact kullanan fakat numarası o kişide olmayan birini aradı. Bu aramada o kişinin telefonunda "Abim" arıyor şeklinde gösterilir.

    Daha öncede pek çok GetContact benzeri program bu işi yapıyordu. Peki GetContact uygulamasının diğer uygulamalardan farkı nedir?

    GetContact, aynı zamanda sizin telefon numaranız başka kişilerde nasıl kayıtlı bunu gösteriyor. GetContact, telefonu numaranız başkalarında hangi adlar ile kaydedilmiş bunu görebiliyorsunuz. Elbette bu sadece GetContact kullanan kullanıcılar için geçerli. GetContact kullanan tüm kullanıcılarda telefonunuz hangi adla kayıtlı ekranda listelenebiliyor.

    GetContact güvenilir mi?

    GetContact ve benzeri programlar güvenilir değillerdir. Bu sebepten bu tür uygulamaları kesinlikle yüklemenizi tavsiye etmiyorum. GetContact, şuan için bilinen sadece adres defterini kopyalıyor fakat arka planda daha ne tür verilere erişiyor bu belli değill.  

    GetContact nasıl kullanılır?

    GetContact uygulaması Google Play üzerinde şu adresten indirilebilir: GetContact Android İndir

    Yine IOS (iphone) için GetContact  şu adresten indirilebilir: GetContact  IOS indir 

    Uygulamayı yükledikten sonra, GetContact  otomatik olarak devreye giriyor ve gelen çağrılarda, gelen arama kimden geliyorsa ekranda gösteriyor.

    GetContact  içinde yine gelen aramaları engellemek için  numara engelleme özelliği bulunuyor.

    GetContact numara silme ve hesap silme işlemleri hakkında GetContact numara silme nasıl yapılır? konusundan bilgi alabilirsiniz.

    murat murat (12492)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol