Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir

0

Chrome tarayıcısı ile bir siteye girmek istediğimde:  Güvenlik Hatası - Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir

****.codeplex.com sitesine saldıranlar sizi yanıltarak göz atma deneyiminize zarar verecek (örneğin, ana sayfanızı değiştirecek veya ziyaret ettiğiniz sitelerde ek reklamlar gösterecek) programlar yüklemenizi sağlayabilirler. Daha fazla bilgi

 

Tehlikeli uygulamaların ve sitelerin tespit edilmesine yardımcı olmak için Google'a bazı sistem bilgilerini ve sayfa içeriklerini otomatik olarak gönder.Gizlilik politikası

şeklinde hata alıyorum. Hatanın sebebi ve çözümü nedir?

hakan hakan (15409)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir uyarısı nedir?

    Google Chrome bir web sitesine girmek istediğinizde, önce o site Google zararlı siteler listesinde mi diye kontrol eder. Bir web sitesi virüs veya zararlı olabilecek kodlar içeriyorsa, bilgisayarınıza zarar verebilecek zararlı yazılımların dağıtımını yapıyorsa Google tarafından kara listeye alınır.

    Daha sonra siz bu siteye girmek istediğinizde Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir şeklinde sizi uyarır.

    Bu uyarı sizin iyiliğiniz içindir. Bu uyarıyı aldığınız siteye girmemeniz önerilir.

    İlla Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir uyarısı aldığınız siteye girmek istiyorsanız çözüm için şu adımları uygulayın:

    1. Girmekte olduğunuz site zararlı programlar içermektedir sayfasında Ayrıntılar linkine tıklayın.
    2. Güvenliğinize ilişkin riskleri anladıysanız bu siteyi zararlı programlar kaldırılmadan önce ziyaret edebilirsiniz. bölümünde bu siteye linkine tıklayın.
    3. Site açılacaktır.

    Bu yöntemi güvenilirliğinden emin olduğunuz sitelerde yapın. Aksi halde bilgisayarınıza virüs, malware gibi zararlı yazılımlar bulaşabilir. Özellikle reklam yazılımı içeren uygulamalar bu tür sitelerden bulaşır. Bunu aklınızdan çıkartmayın.

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol