Gizlilik ayarları güncellenemedi lütfen daha sonra tekrar deneyin

0

Whatsapp'ta son görülmede bir sorun var. Yaklaşık 1 saattir Whatsapp son görülme çalışmıyor. Gizlilik bölümüne girdiğimde karşıma Gizlilik ayarları güncellenemedi lütfen daha sonra tekrar deneyin mesajı geliyor. Son görülmeyi değiştirmek istediğimde yükleniyor... yazıyor ve öylece kalıyor ayar da değişmiyor. Sorun ne olabilir?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Ben de şimdi kontrol ettim. Bende de Gizlilik ayarları güncellenemedi lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası veriyor. Whatsapp twitter hesabını vs kontrol ettim bir bilgilendirme yok. Görünen o ki teknik bir sorundan dolayı son görülme çalışmıyor.  Whatsapp son görülme özelliğini kaldırmış filan değil. En azıdan bu yönde bir açıklama yapılmadı.

    Muhtemelen Whatsapp para gönderme ile ilgili özelliklerini test ediyor ve bazı özellikler ekliyor. Bu esnada Whatsapp son görülme özelliğinde bir sorun oluşmuş olabilir.  Şuan için Whatsapp last seen yani son görülmeyi düzeltmenin bir yolu yok gibi görünüyor.

    hakan hakan (15394)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Android telefonumda bende de aynı sorun var. Son görülme çalışmıyor bende de. Sorunun bende olduğunu düşünüp çözüm arıyordum bugün telefonu sıfırladım ondan oldu sandım bi an neyse ki genel bir şeymiş :)

      alivecan alivecan (337)
      3 yıl önce cevaplandı

        0

        Listeye beni de yazın. Bende de durum aynı. Dünya genelinde sorun varmış. Ayarları kurcalamayın.

        Ne durum görünüyor ne de son görülme. Baya sıkıntılı şuan Whatsapp ama mesaj göndermede vs sorun yok. Sadece gizlilikle ilgili bir sıkıntı var. Genel olarak son görülme kullanmıyorum ben de kapalı. Bir kaç gündür kullanayım dedim herhalde ben patlattım Whatsapp sunucularını.

        Son görülmeyi açtığımda da hata veriyor. Yazıyor vs de görünmüyor bende. Önceden biri mesaj yazdığında yazıyor... yazardı bu da çalışmıyor. 

        Son görülme, çevrimiçi, yazıyor gibi tüm özellikler patlamış durumda. İlk zamanlardaki whatsapp'a döndü. Güncelleme var mı diye kontrol ettim Google Play'e baktım güncelleme de yok.  Maalesef beklemekten başka çare yok.

        Başlık açayım diye geldim ama benden önce açılmış.

        murat murat (12492)
        3 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol