Gmail Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı hatası

0

Gmail'e girmek istediğimde karşıma Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı.   diye bir hata geliyor. Daha önce hiç böyle bir hata almamıştım. Gmail Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı.  hatası nedir?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı hatası hatası genel bir Gmail hatası. Genelde bu hata senden kaynaklanmaz. Gmail sunucularında geçici sorun var demektir.  Bir süre sonra yeniden giriş yapmayı dene. Genelde bu sorun bir kaç dakika sonra düzelir.

    Bir kaç defa ben de Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı hatası hatası aldım. Sayfayı yenilediğimde sorun genelde çözülüyor ya da bir kaç dakika beklediğimde sorun kalmıyor.

    hakan hakan (15424)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Tuhaf bugün ben de Gmail'e girmek isterken bu hatayı aldım. Sanırım Gmail'de sorun var. PC üzeriden Gmail'e giriyorum. Hata şu şekilde:

      Geçici Hata    

      Maalesef hesabınız geçici olarak kullanım dışı. Bu durumun yarattığı rahatsızlık için özür diler ve birkaç dakika içinde yeniden denemenizi öneririz.Hizmetin geçerli durumunu görmek için G Suite Durum Kontrol Paneli'e göz atabilirsiniz.

      Sorun devam ederse lütfen Yardım Merkezini ziyaret edin

      Sayfayı yenileyince sorun düzeldi.

      murat murat (12492)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol