Google Adsense'den ne kadar para kazanılır?

0

İngilizce yayın yapan bir blog sitem var. Teknoloji üzerine yazılar yazıyorum. Günlük 2-4k arası tekil ziyaretçiye sahibim. Tamamen hobi amaçlı yapıyorum. Araştırdığım şeyler hakkında yorumlarımı yazıyorum, yazılar ekliyorum. Birkaç gündür adsense kafamı kurcalıyor. Günlük sabit 2k tekil kullanıcı geliyor, bazı günler 4-5k ya çıktığı da oluyor. Bu rakamlarla ne kazanırız adsense den. Ortalama kaç tık olacağını, tbm yi ve ortalama günlük gelirin ne olabileceğini sizin tecrübenize bırakıyorum, bana ortalama bir rakam çıkarabilir misiniz. Değmezse hiç bulaşmayacağım. Teşekkür ederim

dvrm dvrm (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Ne kadar kazanacağını ancak deneme yaparak öğrenebilirsin. Çok önceden bir blogum vardı. Benzer sorular benim de kafamı kurcalıyordu. Baya araştırmıştım. Ama Adsense çok farklı çalışıyor. Sitene, sitendeki değerleri envantere göre çok değişkenlik gösteriyor. Yine reklam veren performansı da durumu etkiliyor. Yani sabit bir rakam yok ortada günlük, bu durum çok değişkenlik gösteriyor. Bu sorularına en güzel cevabı deneme yanılma ile bulabilirsin. 

    hakan hakan (15409)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Neden bulaşmayacağım diyorsunuz ? Bence sitesinize adsense kodlarını ekleyip bir ay boyunca gelişmelere bakın ben sadece deneme amaçlı adsense eklediğim neredeyse boş sayılacak sitemi -200 kelime yazmamışımdır- arkadaşlarıma attım 3.20 tl gibi bir kazanç elde ettim. Sitedeki amaç sadece adsense ne kadar kazandırıyor diye ben de merak etmiştim ve şimdi ingilizce dilinde bir site kurmaya çabalıyorum.

      bcaggul bcaggul (117)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol