Google aramalarda işletme için kelime ayarlama

0

Merhabalar,

daha önceki hesabımı açamadım, umarım bu google hesabıyla sorun yaşamam uzun zaman sonra. Konuysa google işletme hesabında kategori ayarı ile ilgili. Bir komşumuza yardım etmeye çalışıyorum, kendisi kombi servisi. google işletme hesabı açarken böyle bir kategori bulunmuyor. Bu nedenle kalorifer ile ilgili bir seçeneği seçtim. Özel hizmetlerdeyse kombi servisi vb şeyleri ekledim. google maps de bulunulan  bölgede kalorifer yazarak arattığımda işletme çıkıyor, ama örneğin kombi servisi yazdığımda çıkmıyor. Bu konuda ne yapılabilir. Teşekkürler.

hikmetyy hikmetyy (5)
5 ay önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Google sadece işletme kaydı girerken verdiğiniz bilgileri baz almıyor. Şirketin bir web sitesi var mı? Varsa mutlaka arama sonucunda görünmek istediğiniz kelime ve kelime grupları için makaleler, yazılar paylaşın ki şirketin o anahtar kelime ile ilgili kalite puanı yükselsin. 

    Yoksa de ücretsizde olur bir web sitesi oluşturun ve görünmek istediğiniz anahtar kelimeler ile ilgili doğru içerikler girin. Hedef alınana anahtar kelimeler ile alakalı bir web sitesi sizi arama sonuçlarında daha yukarıda gösterecektir.

    alattin alattin (16999)
    5 ay önce cevaplandı

      0

      Teşekkürler...

      hikmetyy hikmetyy (5)
      5 ay önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol