Google authenticator a erişimim yok

0

Merhabalar,

bundan bir hafta kadar önce telefonumun düşmesi sonucu kullanılamaz hale geldi fakat instagram, facebook, gmail, ea vs. gibi uygulamalarımda tamamen iki faktörlü doğrulama vardı ancak telefon arıza yapınca doğrulama kodlarına erişimim kalmadı ve dolayısı ile yeni telefonumdan hesaplarıma giriş yapamıyorum doğrulama istiyor.

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

omer3 omer3 (1)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Kötü haber. Elinde  Backup yani yedek kodlar yoksa, bunları yedeklemediysen eski Google Authenticator verilerine erişemezsin. Zamanında ben de benzer bir durumla karşılaştım. Google Authenticator bu anlamda ciddi sıkıntılı bir uygulama.  Telefonun açılıyor fakat ekrandan dolayı kullanamıyorsan telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan telefonu kullanmayı deneyebilirsin. Uzmanim.net youtube kanalında bununla ilgili videolar vardı.

    Böyle bir durumla sonradan karşılaşmamak için Önerim Authy  uygulaması. Authy size bir master parola veriyor. Bu parola ile diledğiniz cihazda Authy  kullanabiliyorsunuz.

    murat murat (12492)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Maalesef telefon tamamen kullanılamaz durumda.

      İnstagrama ticked attım, selfie videosu ile doğrulama yapmaya çalıştım fakat tüm çabalarıma rağmen instagramdan da dönüş alamadım ne yapacağımı şaşırdım.

      omer3 omer3 (1)
      1 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol