Google Chrome açılmıyor - Chrome simgesini tıklıyorum hiç bir şey olmuyor

0

Chrome açılmıyor. Chrome simgesine tıklıyorum. Sanki hiç tıklamamışım gibi davranıyor.Bir daha tıklıyorum bir sonuç yok. Chrome açılmıyor. Düne kadar hiç bir sorun yoktu. Hatta Chrome açıktı kapattım sonra açılmamaya başladı. Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı açtığımda Windows ayarlarını yap gibi bir pencere açıldı sanırım kapatmadan kendini güncellemiş. Bundan olabilir mi? Chrome açılmıyor çözümü nedir? Ayrıca görev yöneticine baktığım zaman Chrome.exe çalışıyor görünüyor ama ekrana hiç bir şey gelmiyor.  Yani aslında tıkladığımda Chrome.exe görev yöneticine düşüyor.

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Chrome açılmıyor fakat Chrome.exe Görev Yöneticisinde Chrome.exe görünüyorsa, Görev Yöneticisindeki Chrome.exe dosyasını sağ tuşla tıkla ve Görevi Sonlandır seçeneğini seç.

    Daha sonra şunu dene: Chrome simgesini sağ tuşla tıkla. Google Chrome ifadesinin üzerine gel ve tekrar sağ tuşla tıkla. Sonra özellikleri seç.

    Daha sonra  Uyumluluk sekmesini tıkla ve buradan Uyumluluk Modu Windows 8 yap. Uygula tamam de sonra tekrardan Chrome simgesini tıkla. Chrome açılıyor mu kontrol et.

    hakan hakan (15424)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Aynı sorun bende de oldu az önce.  @hakan ın yöntemi ile sorunum çözüldü. Bir video yayınladım:

      Chrome açılmıyor video çözüm

      alattin alattin (16999)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol