Google Chrome internet sorunu

0

Selamun aleyküm uzmanım.net ailesi. Benim şöyle bir sorunum var. Sadece google chrome'da oluyor gece yatmaya giderken modem Airties 5342 markalı modemimi kapatıyorum. Boşuna çalışmasın diye günün ilk modem ve bilgisayarı açışta google chrome'de böyle resimdeki gibi sorunla karşılaşıyorum. F5'e basarak veya yeniden yükle butonuna tıklayınca geliyor Mozilla Firefox'da böyke sorun yok. Aşağıda internet var görünüyor çözümü ne olabilir?

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
8 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Aleyküm selam, Google Chrome ilk açılışta Google sayfasını açmayıp hata vermesinin nedeni sunucuya bağlanamıyor olmasıdır. Bunun başlıca sebepleri virüs yada Chrome ayarlarının bozulmasıdır.

    ˙·٠٠•● Çözüm Önerisi ●•٠٠·˙
    Google Chrome bilgisayarınızdan kaldırın daha sonra bilgisayarınızda Ccleaner programı kurulu ise çalıştırın eğer Ccleaner programı kurulu değilse indirip kurun ardından çalıştırın ekrana gelen pencereden Kayıt Defteri sekmesini seçin açılan ekranda Sorunlar için Tara butonuna basın. Tarama bittikten sonra Seçili Sorunları Çöz butonuna basın. Ekrana gelen uyarı mesajlarından Kayıt Defterinde Yapılabilecek Değişiklikler Yedeklensin mi? sorununa Hayır'ı seçin. ikinci kez ekrana gelen uyarı mesajında Seçili Tüm Sorunları Çöz Butonuna basın ve ardından Ccleaner programını kapatın. şimdi yeniden Google Chrome indip kurabilirsiniz.

    lion lion (595)
    8 yıl önce cevaplandı

    • Hocam cevap için çok teşekkür ederim ama ben sizin CCleaner ile dediğiniz kayıt defteri bölümünde bulunan seçili sorunları çöz günde 4 kez yapıyorum ve hiç bir şey çıkmıyor ilgilendiğiniz için teşekkür ederim efsaneemrahylz 8 yıl önce
    • Merhaba, CCleaner programını Google Chrome bilgisayarınızdan kaldırdıktan sonra yapmanız gerekiyor (.sebebi kaldırılmış olan Google Chrome kayıt defterindeki artıklarını silmek için bu işlemi yapıyoruz eğer Google Chrome bilgisayarınızda kurulu iken yaparsanız Google Chrome ilgili hiçbir veriyi silmez.) Google Chrome bilgisayarınızdan kaldırdıktan sonra CCleaner’la kayıt defterini temizleyin ardından Google Chrome tekrar kurun. Çözümü sırasıyla yapmanız halinde sorununuz çözülecektir lion 8 yıl önce

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol