Google chrome uzantı bölümünde chrome://plugins çalışmıyor

0

google chromeye girince  kenardaki 3 noktadan uzantılar diyince giriyo ama adres satırına ( chrome://plugins ) bunu yapıştırıp aratınca adobe flash player ayarları kısmının falan geleceği yer açılmıyo aynen şöyle bişey çıkıyo ( bu siteye ulaşılamıyor ) 

anonim15432 anonim15432 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Google Chrome chrome://plugins girilemiyor  yeni sürümde bu ayarlar açılmıyor flash player ayarları için başka bir çözüm var  başlat / çalıştır bu dosya yolunu yapıştırın tamamı tıklatın "%userprofile%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data" bu klasörü silin PepperFlash chromeyi tıklatın videonuzu açın çalışacaktır

     

    candan candan (4301)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Google Chrome'a zararlı yazılımlar yüklenmiş olabilir. Şu yazılımlar ile bilgisayarı taratabilirsin:

      Önce bununla tarat  Emsisoft Anti-Malware nedir, nasıl kullanılır?

      Emsisoft sorunu çözecektir. Sorun devam ederse ikinci bir kontrol için Zemana Antimalware deneyebilirsin: Zemana AntiMalware nedir, nasıl kullanılır?

       

      hakan hakan (15424)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        Bir de şöyle denermisin. Chrome ayarlarına gir. Adres çubuğundaki Chrome://settings yazısının settings kısmını silip oraya 'plugins' yaz dene belki olur. Bir de 'extensions' da yazarak deneyebilirsin. Şunu da belirteyim chrome da artık Flash Player desteği yok o yüzden o Flash Player ayarlarını Chrome üzerinden yapamazsın bence.

        tuncerozdes tuncerozdes (31)
        7 yıl önce cevaplandı

          0

          chrome://plugins ile eklentilere erişmek Google Chrome 57+ sürümünden itibaren kaldırıldı. Yani kısaca artık chrome://plugins ifadesini kullanamayacağız, chrome://plugins yazıldığında eklentilerin açılmaması normal bir durum.

          chrome://plugins artık çalışmayacak fakat adres satırına chrome://settings/content/ yazarak Adobe Flash Player gibi bazı eklentilere erişmek mümkün.

          chrome://settings/content/ yazdığınızda ekrana gelen bölümde Flash başlığı altında flash ile ilgili seçeneklere ulaşabilirsiniz.

          murat murat (12492)
          7 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol