Google cloud ödeme yöntemi doğrulama

0

Merhaba,
Yazılımımız için google cloud hesabı gerekiyormuş. Ben de yeni bir mail adresi açıp ücretsiz sürümü aktif etmeye çalıştım. Ancak bir türlü doğrulama işlemi gerçekleşmiyor. Panelde "Google Cloud ürününü kullanamazsınız. Devam etmek için önce ödeme bilgilerinizi doğrulayın" diyor. Tıklıyorum ve"verify payment information to continue" sayfasına yönlendiriyor. Bu sayfada kimlik bilgilerimi ve kredi kartı bilgilerimi istiyor. 3-4 kez denememe rağmen hep olumsuz geri dönüş aldım. Gelen mailde kredi ekstrenizin son 4 rakamı gözüksün diyor öyle yapıp gönderdim. Yine onaylanmadı. Çözümü nedir?

notify notify (538)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Daha önceden kredi kartından küçük bir tutar çeker ve çekilen tutarı girmen istenirdi. Böyle bir aşama yok değil mi? Bu sayede doğrulama yapılırdı.

    Tüm aşamaları doğru yaptığına inanıyorsan https://cloud.google.com/contact?hl=tr adresinden iletişim sağlamanda fayda var. 

    https://support.google.com/cloud/contact/business_appeal burada 

    1. İlk seçilecek dosya kimliğin olmalı. Bu kimlikte yazan ad ile kredi kartında ad aynı olmalı. TC Kimliğin ya da Ehliyetin olabilir. 
    2. İkinci bölümde kredi kartının fotoğrafını yollayacaksın. Fakat kredi kartı numaranın son 4 hanesi görünür olacak. Fotoğrafı çekerken üzerine parmağını koy ve sadece son 4 hane görünsün.

    alattin alattin (16999)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol