Google Fotoğraflarda bir hesaptan diğerine fotoğraflar nasıl taşınır?

0

2 tane Gmail hesabım var ve bugün Google One satın aldım. 200GB yerim var artık ama iki ayrı hesaptaki fotoğrfları nasıl birleştiricem bir fikrim yok. Google fotoğraflarda bir Google hesabından diğerine nasıl fotoğrafları taşıyabilirim? Diğeri 15GB ücretsiz ve dolu şuanda ben 200 Gb olan hesaba taşımak istiyorum.

Anonim Anonim (156)
1 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Daha kolay yolu var mı bilmiyorum ama ben şöyle yapardım: ilk fotoğrafı seçip shifte basılı tutarak son fotoğrafı seçerdim, böylece tüm fotolar seçilmiş olur. İndire basarım. İndirilen fotoları rardan çıkarırım. Foto klasörüyle 200gblik boş hesabı yan yana açıp klasördeki fotoları yine shifte basılı tutarak seçip boş hesaba sürüklerdim. Diğer hesaptakileri de tekrar seçip silerdim.

    Tabi böyle yapınca fotoğrafların kalitesi düşebilir. Uzmanlarımız daha pratik bir çözüm yazacaktır ama acilse böyle yapabilirsiniz.

    misty misty (556)
    1 yıl önce cevaplandı

      0

      Maalesef Google fotoğraflar için kolayca hesaplar arasında fotoğraf taşımanın bir yolu yok.

      Tüm fotoğrafları indirip tekrardan yeni hesaba yüklemek şuan için bilinen en pratik yol.  Google fotoğraflardan tüm fotoğrafları indirmek için:  https://www.youtube.com/watch?v=7HL2Cux0onU

      Burada da yazı ile anlattım:  Google Fotoğraflar Toplu indirme nasıl yapılır?

      hakan hakan (15409)
      1 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol