Google hesabımın şifresini unuttum nasıl geri alabilirim?

0

Merhaba, benim 2-3 yıl önce Google hesabım vardı. Aslında bir sürü Google hesabım vardı, bunların hepsi de Hotmail'e bağlı idi. Fakat biri hariç. Ben Google hesaplarımın hepsini sildim, fakat Hotmail'e bağlı olan hesaplarımı hala görebiliyorum, yani geri alabilirim. Tek sorun Hotmail'e bağlı olmayan, eski telefon numarama bağlı olan hesapta.. Dediğim gibi telefonum numaramı devre dışı bıraktım. Google'ya, Hotmail yerine telefon numaramı ve adımı, soyadımı yazınca da hesaplar buluyor. Fakat telefona SMS doğrulama gelecek. Bende de o hat yok. Ne yapmalıyım?

raviha raviha (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Hesabında başka kurtarma bilgisi olarak e-mail yoksa hesabı kurtaramazsın. Ne yaparsan yap Google "bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadık" diyecek. Aslında hesabı kurtarmaya çalışırken tam olay hangi ay ve gün hesabı açtığını soruyor ama o da ne kadar etkili olur emin değilim.

    Numaranı değiştirdiğin zaman mutlaka o numaranın ekli olduğu hesapta da gerekli güncellemeyi yapmak gerekir. Buna dikkat etmek lazım.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

    • İşte numarayı silmedim, Hotmail'ede bağlamadan hesabı sildim. Sonra da numarayı da kapattım. raviha 5 yıl önce
    • O zaman hiç kafana takma orada bir yerde dursun. Benim de çok var öyle açıp daha sonra adını bile hatırlamadığım @raviha omercik 5 yıl önce
    • Benim işte Google Drive'de fotoğraflarım vardı.. raviha 5 yıl önce
    • Yapacak bir şey yok ne diyeyim. Belki o kapanan numara tekrar alınabilir. Operatörlerle bi görüşmeyi dene istersen @raviha omercik 5 yıl önce
    • Numara Turkcell'e bağlı. Müşteri hizmetlerini arasam durumu anlatsam? raviha 5 yıl önce
    • Denemek lazım hiçbir fikrim yok maalesef @raviha omercik 5 yıl önce

    0

    @farurhenho  ile olan yazışmalarını okudum. Herhangi bir Turkcell bayisinden o numara boşta mı öğrenebilirsin. Boşta ise alabilirsin. Boşta değilse yapabileceğin bir şey yok maalesef.

    hakan hakan (15394)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol