Google+ hesabınız 2 Nisan 2019'da kullanıma kapatılacaktır.

0

Gmail hesabıma Google+ hesabınız 2 Nisan 2019'da kullanıma kapatılacaktır. başlıklı bir mail geldi bu ne anlama geliyor?

alattin alattin (16984)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Google, Google+ uygulamasının kullanım oranları çok düşük olduğu için Google+ uygulamasını sonlandırıyor. Artık hayatımızda Google+ olmayacak.

    Google+, Google şirketinin Facebook'a rakip olmak amacıyla geliştirdiği bir sosyal medya sitesiydi. Fakat zaman içinde bir türlü istediği kullanıcı oranını yaklayamadı. Google'da bu sebepten projeyi sonlandırma kararı aldı.

    2 Nisan 2019 tarihinde Google+ resmi olarak kapatılacak. Bu sebepten eğer varsa Google+ hesabınız ve buna bağlı sayfalar silinecek.

    Kapanma ve hesap silme sadece Google+ ile ilgili. Gmail, Google Fotoğraflar, Google Drive gibi ürün ve hizmetler bu durumdan etkilenmeyecek.

    Google+ hesabınızda varsa fotoğraf, videolar tamamı silinecektir. Eğer önemli resim ve videolarınız varsa bunları yedekleyebiliyorsunuz.

    Google+ bilgilerini bilgisayarınıza nasıl indireceğinizi buradan öğrenebilirsiniz: Google+ verileri nasıl indirilir?

    Eğer Google+ profiliniz ve bu profil üzerinden yönettiğiniz sayfalar varsa Google'dan size Google+ hesabınız 2 Nisan 2019'da kullanıma kapatılacaktır maili gelmiş olmalı. Önemli verileriniz varsa mutlaka Google+ üzerinden bu verileri yedekleyin ve bilgisayarınıza aktarın.

    alattin alattin (16984)
    5 yıl önce cevaplandı

    • @alattin bey peki bu durum telefonlardaki kayıtlı olan gmail hesabını etkileyecekmi örnek veriyorum benim telefonumdaki hesap emrah.fb@gmail.com ve birde 2 nisandan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürmüğümüzü farzedelim verdiğim gmail hesabı geçersizmi olacak gorele28 5 yıl önce
    • @gorele28 hayır etkilemeyecek. Bu değişklik sadece Google+ ı etkileyecek gmail. google drive, fotoğraflar uygulaması bu durumdan etkilenmeyecek alattin 5 yıl önce
    • teşekkürler @alattin bey gorele28 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol