Google Maps'de Firma için Akıllı Simge

0

Merhabalar,

Google maps'e eklediğim ve onay aldığım işletmelerde google akıllı simgeler çıkmıyor. Mesela cafe ve restaurantlarda çıkan çatal bıçak simgesi veya müzeler için çıkan küçük antik yapı simgesi veya bazı işlemeler için çıkan kahverengi kare simgesi vb. simgenin benim eklediğim işletmelerde de çıkmasını istiyorum, ayrıca simgenin şekli önemli değil, kahverengi kare de çıksa yeterli. Özellikle ben işletmemi arattığımda değil de ilgili cadde veya sokağa google maps üzerinden gelen kullanıcıların o simgeyi görmesini istiyorum. Bunu manuel olarak google bussines da yapma şansım var mı?

Şimdiden Çok Teşekkürler,

Etem 

etemlaz etemlaz (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Google hesabınız ile birlikte Google Business üzerinde şirketini kayıt edebilirsiniz.Ardından size posta yolu ile doğrulama kodu gelebilir.Aşağıdaki konuyu inceleyin, çözümünüz orada mevcut.

    Google Maps Yer Ekleme nasıl yapılır?

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      İlginiz için çok teşekkürler ama benim sorunum daha farklı,

      Google Business üzerinden firmamı kayıt ettim, Posta yoluyla kod geldi, kodu girdim ve firmamı arattığımda zaten firmam google maps'de çıkıyor.

      Benim sorunum ise firmamı aratmadığım zaman bile ilgili cadde veya sokağa google maps üzerinden gelindiğinde de firmamın görünmesini istiyorum. Bu bahsettiğim olay bakkal, market veya değişik sektörlerdeki çoğu firmalarda mevcut yani siz bu saydığım firmaları aratmasanız bile bu firmalar google maps üzerinden görülüyor. Benim firmamın bulunduğu yere google maps üzerinden yaklaştığım halde firmam gözükmemekte fakat firmamın yakınındaki başka firmalar ise aratmadığım halde gözükmektedirler.

      etemlaz etemlaz (1)
      7 yıl önce cevaplandı

      • https://mapmaker.google.com/mapmaker şu adrese girerek, yer ekleme işlemini denermisiniz.Hesabınız ile giriş yapılı olsun. ismailsarp 7 yıl önce
      • Çok teşekkür ederim cevabınız ve ilginiz için. Yer ekleme işlemini hesabım giriş yapılı şekliyle yaptım, fakat en sonunda yer eklemenin Türkiye için aktif olmadığını söyledi. etemlaz 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol