Google Play Store'den Google hesapsız mobil uygulama indirmek

0

Merhaba arkadaşlar, Google hesabı olmadan Play Store'dan uygulama indirmek imkansız, o halde Google Play Store kadar (güvenli) mobil uygulama indirebileceğim başka bir platformda mevcut mesela Galaxy App fakat bir de ufak bir araştırmamın sonucu yine Google hesapsız Play Store'un masaüstü web sitesinden istediğimiz uygulamayı indirmek istediğimizde o uygulamanın linkini bir web sitesine kopyalıyoruz ve bize o uygulamanın apk'sını yüklüyor ve bizde onu cihazımıza kuruyoruz. Buna benzer bir sürü web sitesi var, sizce bu yol (güvenlimidir) yoksa farklı durumlar meydana gelebilir mi ? Link kopyalama şekilde uygulamanın apk'sını yüklediğimizde Dr.Web (Ücretsiz Sürüm) ile taratmamız ne kadar güvenli olur ?

lucas77 lucas77 (199)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bana pek güvenli gelmedi, eğer link için başka bir siteyi aracı olarak kullanıyorsan o site apknın içine her şeyi koyabilir. İlla deneyeceksen de dosyayı Malwarebytes ile mutlaka tara derim. Hem zaten Google hesabı açmak çok basit bir işlem, bence sadece Google Play'i kullan bu iş için.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

       Aptoide deneyebilirsin. İyi bir Google Play Store alternatifi.

      https://tr.aptoide.com/ buradan indirebilirsin, güvenilirdir.

      APK olarak indirmek istersen https://m.apkpure.com/ mevcut. Buradan apk olarak indirip kurulum yapabilirsin.  Bu site değiştirilmemiş, modifiye edilmemiş uygulama apklarını sunar. Güvenlidir.

      murat murat (12492)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol