Google Play Storeden Para İadesi Nasıl Yapılır

0

MERHABA ARKADAŞLAR Google Play Storeden Para İadesi Nasıl Yapılır detaylı bir şekilde anlatırmısınız

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Google Play'den uygulama aldım ama çalışmadı veya beğenmedim. Paramı nasıl kurtarabilirim? (tıkla)

    Google Play Yardım (Resmi sayfa): Google Play'de geri ödeme alma (tıkla)

     

    Google Play web sitesinde geri ödeme isteğinde bulunma:

    Bir uygulamayı satın almanızın veya uygulama içi satın alma işleminizin üzerinden henüz 48 saat geçmediyse Google Play üzerinden geri ödeme isteğinde bulunabilirsiniz. Müzik, film, kitap veya başka içerik satın aldıysanız 48 saat geçtikten sonra da geri ödeme isteğinde bulunabilirsiniz (aşağıdaki politikaya bakın).   

    Bu, Google'ın size geri ödeme yapıp yapmayacağını öğrenmenin en hızlı yoludur. Genellikle 15 dakika içinde sonucu öğrenirsiniz. 

    1. Bilgisayarınızda, tabletinizde veya telefonunuzda bir web tarayıcısı (Chrome veya Safari gibi) açın.
    2. https://play.google.com/store/account adresini kopyalayıp web tarayıcısının adres çubuğuna yapıştırın.

      • Adresi Google Play Store uygulamasında değil, web tarayıcısında yapıştırdığınızdan emin olun. Google Play Store uygulamasının içinden bir geri ödeme isteğinde bulunamazsınız.
    3. Aşağı kaydırarak "Sipariş Geçmişi"ne gidin ve iade etmek istediğiniz siparişi bulun. Siparişin sağında Diğer Diğer Menüsüsimgesini seçin.
    4. Sorun bildir'i seçin.
    5. Durumunuzu açıklayan seçeneği işaretleyin, formu doldurun ve geri ödeme yapılmasını istediğinizi belirtin.
    6. "Endişelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz" mesajını görürsünüz. Daha sonra, geri ödemenizle ilgili bir e-posta alırsınız.

    Donanım cihazları için: Google Store'dan satın aldığınız cihazları iade etme veya bu cihazlar için geri ödeme almayla ilgili daha fazla bilgi için Google Store geri ödemeleri sayfasına gidin.

     

     

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • uygulama yüklü degil telefon şuan yanımda degil yüklü olmadığı halde GERİ ÖDEME YAP" düğmesi varmıdır @temmuz bey yoksa yenidenmi indirmelimiyim efsaneemrahylz 6 yıl önce
    • Satın aldığın haldemi yüklü değil? Telefonun yanında olmaması önemlide değil ve zaten gereklide değil. Üstte verdiğim Google Yardım sayfasına zaten telefondan değil PC tarayıcılarından gireceksin (Google hesabın ile giriş yapmalısın) @efsaneemrahylz temmuz 6 yıl önce
    • Ve önemli olan uygulamanın telefonda yüklü olup olmaası değil, satın alınma işinin yapılıp yapılmadığıdır. Yani ödemeyi yaptıysan telefonda yüklü olmasa dahil orada "Sipariş Geçmişi " listesinde yer alacaktır satın almış olduğun ürün veya uygulama @efsaneemrahylz temmuz 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol