Görev Yöneticisinde çince program görünüyor

0

Bilgisayarımın görev yöneticisinde yabancı bir uygulama var ne olduğunu bilmiyorum.Virüs müdür yoksa başka bir şey midir? Antivirüs programları ile taradığımda hiç bir tehdit algılanmıyor.

görev yöneticisinde çince program

xyolive xyolive (11)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Çin işi Japon işi.. Dilini bilmezsin. Zaten sen kendin iradi olarak yüklememişsin (Herhalde başka bir program yüklenirken dikkatli olmamışsın, buda birlikte yüklenmiş. Program yuklemeleri sırasında acele edilmemeli, yazılar okunmaya çalışılmalı, tık işaretleri kontrol edimelidir).

    Bunlara göre hiçbir işine yaramayacak ve zaten kullanmayacağın bu programı kaldır (uninstall et) gitsin. Programlarda (Ekle - Kaldır) arar bulursun ve kaldirirsin. Sadece bunu değil, diğer Çince ismi yazılı ve ne olduğunu bilmedigin başka programlar varsa onlarıda..

    Bunlar teknik olarak virüs falan değiller ama sistemde gereksiz bulunan ve sistemi bir ölçüde yoran, ağır çalışmasına yol açan programlardır. 

     

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

    • revo uninstaller kullanıyorum onun yardımıyla bir çok programı kaldırdım ama hala bu gitmedi dediğiniz yere baktım bir tane buldum bandicamın bir şeyi onu kaldırdım ama önceden revo uninstaller ile kaldırmıştım umarım gitmiştir teşekkürler. @temmuz xyolive 5 yıl önce
    • RevoUninstaller en iyi program kaldirma programıdır. Programları kaldırırken tam kaldırır, geride artık bırakmaz. Normalde kaldirilamayan programlarıda (ve dosyalari) "Zorla kaldir" seçimi yolundan kaldirabilmektedir. Uninstall tamam ve sağlam olduğuna göre veri tabanı güncel antivirus programıylada sistem taraması ve sistem korumasıda yapılıyorsa, mesele yok, icin rahat olabilir. Bir şey değil @xyolive temmuz 5 yıl önce

    0

    Görev yöneticisindeki çinçe işlemi sağ tuşla tıkla. Açılan menüden Dosya Konumunu Aç seçeneğini seç.

    Bu işlem seni o dosyanın yüklü olduğu klasöre götürecektir. Klasör adına bak. Programın hangi program olduğunu göreceksin. Yine bu klasörde Uninstall.exe gibi bir dosya varsa onu tıklayarak kaldırabilirsin.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

    • evet ne olduğunu öğrendim oynadığım bir oyundan kaynaklıymış @murat xyolive 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol