Görev zamanlayıcıdan görev sildim bilgisayarım açılmıyor

0

Win 10 kullanıyorum. Görev zamanlayıcıdan 2-3 görev sildim. Pc yi yeniden başlattığımda kullanıcı hesabım kayboldu ve diğer kullanıcı diye bir hesap bölümü geldi. Hesabımı ve parolamı yazmama rağmen hiçbir şekilde onaylayamıyorum. Enter, fare işe yaramıyor. Ve 30 saniye sonra pc kapanıyor açılıyor ve sürekli bu şekilde devam ediyor. Sistem geri yükleme için Güvenli moda geçiş yapmaya çalıştım ama o menüyüde açamadım..Yardımcı olursanız sevinirim.. 

gamoo52 gamoo52 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Görev zamanlayıcı üzerinden sildiğin görevlerin Windows'un açılmamasına sebep olacak bir etkisi yoktur. Başka bir işlem gerçekleştirmiş ve hatırlamıyor olabilirsin. Görev zamanlayıcısında genelde yazılım güncellemelerini belirli zaman dilimlerinde kontrol etmeye yarayan görevler vardır. Tümünü silsen de Windows 'un açılmamasına sebep olmazsın.

    Windows 10 giriş ekranında bir kaç defa açma-kapama düğmesine basılı tutarak bilgisayarı kapat. 3. denemende Windows kurtarma seçenekleri gelecektir. Buradan sistem geri yükleme yaparak işlem yaptığın tarihin öncesine dönmen mümkün olabilir.

    alattin alattin (16999)
    5 yıl önce cevaplandı

    • Sistem geri yükleme yaptım ve başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı hatası geldi..günlük dosyası c /windows/system32/logfiles/srt/srttrail.txt gamoo52 5 yıl önce
    • @gamoo52 sfc /scannow komutunu denedin mi? alattin 5 yıl önce
    • Denedim ama bi faydası olmadı Usb ye win 10 iso dosyası indirip biostan usb ile açsam başlangıç onarmayı usb üzerinden yapabilirmiyim pc den bişey silmemem gerekiyor en önemliside bu d diskim yok gamoo52 5 yıl önce
    • @gamoo52 elbette usb üzerinden başlangıç onarma yapabilirsin. PC den bir şey silmene gerek yok. alattin 5 yıl önce
    • Denedim olmadı gamoo52 5 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol