Görünüşe göre hesabınız için iki faktörlü kimlik doğrulaması açık sorunu

0

İnstagramdan tarafıma, sizin de belirttiğiniz şekilde; kod numarası ve el yazımı içeren isteğin yer aldığı mail geldi ve fotoğrafımı gönderdim..Fakat bana gelen cevap, sizin gösterdikleriniz arasında yer almadığı ve cevap içeriği yeteri kadar açıklayı olmadığı için ilerleyemiyorum. Size , bana gelen mailin içeriğini yazıyorum : ''Görünüşe göre hesabınız için iki faktörlü kimlik doğrulaması açık. İki faktörlü kimlik doğrulaması, tanınmayan bir cihazdan instagram'a giriş yaparken bir güvenlik kodu veya yedek kod girmenizi gerektiren bir güvenlik örneğidir. Güvenlik kodlarınıza veya yedek kodlarınıza erişemiyorsanız ya da iki faktörlü kimlik doğrulamasını açmadıysanız, lütfen instagram uygulamasına giriş yapın ve ekrandaki talimatları izleyin. İnstagram yardım merkezinde iki faktörlü kimlik doğrulaması hakkında daha fazla bilgi alın: https://help.instagram.com/566810106808145 . Doğru kişiye yardımcı olduğumuzdan emin olmak istiyoruz ve ilave hesap güvenliği saglamak amacıyla  bu adımı tamamlarken gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ediyoruz''  ek bilgi olarak ; hesabım hacklendi , şifrem değiştirildi ve hesabımın bağlı olduğu mail adresi de değiştirildiği için doğrulama kodu istediğimde , alakam olmayan bi mail adresine gönderiliyor . Hiç bir şekilde hesabıma giremiyorum, ikili doğrulama kodu için telefnumun ayarlarından bunu yapsam bile, instagram hesabımda sadece maile gönderilen kod çıkıyor, telefonumla sms alamıyorum. Bu konuda bana yol gösterme şansınız varsa çok sevinirim. 

Teşekkürler , Saygılarımla...

linwelin linwelin (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Hesabınızda ik faktörlü kimlik doğrulaması özelliği gerçekten açık mıydı öncelikle onu sorayım. Hesabınızı çalan kişi de bunu açmış olabilir. 

    omercik omercik (9418)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Doğru bi noktaya değindiniz teşekkürler, hesabımda 2 faktörlü kimlik doğrulamasını açmamıştım hiç....

      linwelin linwelin (1)
      4 yıl önce cevaplandı

      • Instagram hesabınıza erişim izni hiç vermeyebilir. İki faktörlü doğrulama açık olduğu için güvenlik amacıyla hep böyle yapıyorlar. omercik 4 yıl önce
      • Yani çözüm yok diyorsunuz. Tesekkurler bilginiz icin linwelin 4 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol