GT Recovery nedir, ne işe yarar? GT Recovery uygulaması nasıl kullanılır?

0

GT Recovery uygulamasını nereden indirebilirim? 

GT Recovery uygulamasıyla silinmiş SMS, fotoğraf ve videolar nasıl kurtarılır?

GT Recovery uygulaması ücretli midir? GT Recovery ile silinmiş dosyalarımı kurtarabilmek için ücret ödemem gerekiyor mu?

Telefonumdaki silinen mesaj, fotoğraf ve videoları ücretsiz nasıl kurtarırım? 

omercik omercik (9418)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    GT Recovery, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz tamamen ücretsiz bir veri kurtarma uygulamasıdır. Özellikle Android ekosisteminde geçerli olmak üzere piyasada sayısızca silinen dosyaları kurtarma uygulaması vardır. Bunlara en iyi alternatif olarak nitelendirebileceğim GT Recovery tamamen ücretsizdir, silinen dosyaları kurtarmanız için (cihaz hafızasına geri yüklemek için) sizden herhangi bir ek ücret talep etmez.

    GT Recovery uygulaması akıllı telefonunuzu tepeden tırnağa tarar, daha önce sildiğiniz dosyaları büyük ölçüde geri getirir ve ücretsiz bir şekilde kurtarmanıza izin verir. Aynı zamanda sunduğu Deep Scan (Derin Tarama) özelliği sayesinde ilk tarama sonucunda geri getirilen dosyalar arasından aradığınızı bulamadıysanız veya yetersiz olduğunu düşünüyorsanız cihazınız üzerinde daha derin tarama yapılmasını sağlayabilir ve daha fazla sildiğiniz dosyayı kurtarabilirsiniz. 

    GT Recovery, benimde birçok kez kullandığım ve ücretsiz veri kurtarma yazılımları arasında en başarılısı olarak gördüğüm bir uygulamadır. İster direkt akıllı telefon veya tabletinize indirip çalıştırırsınız, ister Windows sürümünü indirip cihazınızı USB kablosu ile bilgisayara bağlarsınız ve veri kurtarma işlemini bilgisayarınız üzerinden yaparsınız. 

    NOT: Hangi veri kurtarma uygulaması olursa olsun, kurtarma yapabilmek için akıllı telefon veya tabletinizin root erişimi olması şarttır.

    GT Recovery Nasıl Kullanılır?

    • Buradan yazılımın Android sürümünü telefonunuza indirin ve açın.
    • Karşınıza gelen "Recover Photo, Recover SMS, Recover Contact..." gibi seçeneklerin olduğu ekranda tercihen ne tür bir kurtarma işlemi yapmak istiyorsanız birini seçmeniz gerekecektir. Örneğin silinen fotoğraflarınızı kurtarmak istiyorsanız Recover Photo seçeneğini seçmeniz gerekiyor. 
    • Seçiminizi yaptıktan sonra "Start new scan" butonuna dokunun. Root erişimi isteği sorarsa gelen uyarıya "Evet" demeniz gerekiyor. 

    Bu işlemleri yaptıktan sonra geriye uygulamanın dosyalarınızı kurtarmasını beklemek kalıyor. Tarama işlemi bittikten sonra aradığınızı bulduysanız onun üzerine 1 defa dokunup "Recover" butonuna tıklayın ve nereye kaydetmek istediğinizi seçin. Eğer aradığınızı bulamadıysanız üst tarafta Deep Scan seçeneği belirecektir ve bunu deneyebilirsiniz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol