Gta 4 kaldırırmı

0

merhaba arkadaşlar ben arda fazla uzatmadan konuya gireyim benim bir tane külüstür bilgisayarım var ve ağır oyunları kaldıramıyor.

Şimdi konuya girelim arkadaşlar ben youtubeye girdim ve gta 4 ile ilgili videolara bakıyordum oyunu 2 defa bitirmeme rağmen bu sefer bu bilgisayarda oynamak istiyordum ve benim bir şey dikkatimi çekti adamlar 256 mb ekran kartı ile 25 fps alıyor bütün seçenekler low da bende benim bilgisayarım kaldırırmı diye merak ettim ve konuyu açmak istedim arkadaşlar sistem gereksimlerim yetermi 30 veya 25 fps alırmıyım he bu arada çözünürlüğüde düşüreceğim ona göre üstelikte (GTA 4 ÜN İŞLETİM SİSTEMİNİ SAKIN YAZMAYIN) adamlar çok düşük sistemler ile oynuyorlar bende oynayabilirmiyim diye soruyorum işte işletim sistemim

İntel pentinum 4   3.00 ghz

30 gb harrdisk

windows xp

512 mb ekran kartı 

512 mb ram

nvidia geforce 8600 (tam hatırlamıyorum yanlış olabilir 1 senedir bakmıyorum çünkü ama diğerlerinin hepsi doğru) 

 

ardaq ardaq (-85)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Üzgünüm ama bu sistemle oyunu oynamanız çok zor.

    1. İşlemciniz tek çekirdekli ve verimsiz bir işlemci.GTA IV grafiklerini işleyemez veya çok geç cevap verir.FPS 20 nin üstüne zor çıkar.
    2. Ekran kartınız 512 MB 8600 Gt ise şuan için bilgisayarınızdaki en iyi parça diyebiliriz.Ancak ekran kartınızda iyi sayılmaz ve oyunda akıcılık olarak düşük kalacaktır.
    3. Ram iniz 512 mb bu da FPS duraksamalarına yol açaçaktır.Oyunda ani ve biraz uzunca süren duraksamalar yaşayabilirsiniz.

    Üstteki parçalara baktığımızda oyunu kurar açarsınız.En düşük ayarlarına getirirsiniz.Ancak bu halde dahi oynanabilirlik çok düşük olacaktır.Herhangi bir çatışma ve grafik ağarlaştığı sahnelerde çok sıkıntılar yaşayacaksınız gibi görünüyor.Kısacası oyundan pek zevk alacağınızı zannetmiyorum.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol