GTA 5 indiriyorum, laptopumu 2 gün şarjda bırakırsam sorun olur mu?

0

Ve Şu Sistem Özellikleriyle Kasarmı ? 4 GB Ram 64 Bit Asus İntel Hd Graphics 500 Intel(R) Celeron(R) CPU N3350 @ 2.30 GHz 

kullanici551715 kullanici551715 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhaba,

    Öncelikle bilgisayarı şarjda bırakırsanız hiçbir sorun olmaz. Bu şekilde aylarca çalışan laptoplarda mevcuttur.
    İkinci sorunuzun cevabı en düşük ayarlarda 800*600 ve LOW ayarları geçerli olacak şekilde dizayn ederseniz onuda zor da olsa oynamayı başarırsınız. Ancak bu şekilde ne kadar zevkli olur orası tartışılır :)

    İkinci sorunun nasıl oynanır cevabı altta yer alıyor, Sizin özelliklerinize benzeyen bir bilgisayarla test edilmiş. Ben olsam bu çileyi çekmez ve açmayı denemezdim :)


    https://www.youtube.com/watch?v=JFj1Rd7MW-A

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Bilgisayarı şarjda 2 gün bırakmak sıkıntı çıkarmaz ama Torrent'ten indirirsen duraklatıp bir sonraki gün devam ettirebilirsin.

      i5 7500 + HD630 ile GTA 5 denemiştim, 800x600 ile 30 - 40 FPS, yer yer 60 FPS ile oynayabiliyordum, ama görüntü patates ve çözünürlük çöp olduğu için oyun zevkim baltalanmıştı.

      4 GB RAM GTA 5 için yetersiz, RAM'den kaynaklı FPS drop yemen çok yüksek, Celeron bir işlemci ile GTA 5 oynamak çok sıkıntı, hem işlemci yetersiz hem de ekran kartın yok, HD Graphics ile hem patates görüntü, hem de iyi FPS alamazsın, kısacası ne indirmeye değer ne de oynamaya, hevesini bozmak istemem ama bu sistemle bu oyunu oynamamalısın. SSD'de yoksa vay haline, oyunun açılış ekranı bir ömür sürer artık, işlemcinin ısınmasını saymıyorum bile.

      hydra hydra (3800)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol