Güvenli İnternet Uyarısı ?

0

Merhaba değerli arkadaşlar..Bazı sebeplerden ötürü,kendime ait internetimi kapattım ve bir komşumdan çekiyorum şu an.Lakin sanırım,komşu internete bir şeyler yaptırmış.Hangi siteye girsem (Güvenli İnternet Uyarısı) şeklinde meşaj çıkıyor karşıma.Aile paketi,çocuk paketi şeklinde uyarılar çıkıyor ve nerdeyse % 60 - 70 oranında siteye giriş yapamıyorum.Nette araştırdım,fakat işe yarar bir çözüm bulamadım.Varmıdır bunun bir çaresi ?

Ayrıca,şunu belirteyim.Sadece (Cinsel içerikli) siteler değil kastettiğim.Bir çok normal film izleme,oyun sitelerine vs vs giremiyorum..Şu an kendi e postama bile giriş yapamıyorum.O derece baş belası bir durum bu..

Ne yapmamız gerekiyor bu durum karşısında,pişman oldum komşudan çektiğime..İptalmi edeyim ne yapayım..

darkworld darkworld (1)
9 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Komşusunuz Güvenli İnternet servisi kullanıyor. Profil olarak da çocuk seçilmiş.

    Bu durumda yapabileceğiniz bir işlem yok.

    TTNET Sayfasında çözüm olarak şunu yazmış

    Güvenli İnternet Hizmeti kullanıyorum. Engellenmemesi gerektiğini düşündüğüm bir sayfaya giriş yapmak istediğimde Güvenli İnternet uyarı sayfası çıkıyor. Ne yapmalıyım?

    Güvenli İnternet Hizmeti tarafından engellenen bir sayfanın içeriğinin sakıncalı olmadığını ve Güvenli İnternet Profillerinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorsanız hizmete ait uyarı sayfasının sağ alt kısmındaki link üzerinden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na talebinizi iletebilirsiniz.

    Bu link üzerinden bir sitenin bildirilmesi sitenin direk Güvenli İnternet kapsamına alınacağı anlamına gelmemektedir. Bu link vasıtasıyla site BTK'nın değerlendirdirmesine gönderilmiş olacaktır.

    TTNET güvenli internet servisini kaldırmak için ancak VPN gibi servisler kullanabilirsiniz. Ama bu da size eziyet olur. Film sitelerinde yavaşlık sorunu yaşarsınız. 

    ZenMate nedir, nasıl kullanılır? linkini inceleyebilirsiniz. İptal etme şansınız varmış, başka komşudan alma şansınız varsa daha mantıklı olur.

    murat murat (12492)
    9 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol