Güvenlik Ayarların Nedeniyle Bu Numaraya Bağlantı Gönderemiyoruz instagram hatasının çözümü nedir?

0

Instagram hesabım numaramın üzerine kayıtlı, hesaba giriş yapamıyorum. Güvenlik ayarların nedeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyor diyor. Instagram şifremi unuttum.

kullanici938750 kullanici938750 (1)
3 yıl önce sordu

  • Telefon numaran değişti mi? Aynı telefondamı işlem yapıyorsun? alattin 3 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Güvenlik Ayarların Nedeniyle Bu Numaraya Bağlantı Gönderemiyoruz instagram Hatasının Çözümü Nedir ile ilgili bir video paylaştım:

Video: Güvenlik Ayarların Nedeniyle Bu Numaraya Bağlantı Gönderemiyoruz izle

Güvenlik Ayarların Nedeniyle Bu Numaraya Bağlantı Gönderemiyoruz hatasının temel sebebi farklı numara üzerinden işlem yapmaktır.

Örneğin: instagramda kayıtlı numaranız 0532 100 10 10 olsun. Siz 0544 200 20 20 gibi başka bir telefon üzerinden işlem yaparsanız ve parola sıfırlama için SMS gönder derseniz Güvenlik Ayarların Nedeniyle Bu Numaraya Bağlantı Gönderemiyoruz hatası alırsınız.

Parola sıfırlama işlemini sms ile yapacaksanız instagramda kayıtlı telefon numarasının olduğu telefon üzerinden parola sıfırlama sms'i isteyin.  Bu hatanın temel sebebi budur.

Eğer instagramda kayıtlı telefon numarası olan telefon üzerinde instagram parola sıfırlaama yapıyorsanız ve yine de Güvenlik Ayarların Nedeniyle Bu Numaraya Bağlantı Gönderemiyoruz hatası alıyorsanız bunun sebebi instagram hesabınızın hack edilmesi, çalınması olabilir. Çalan kişi instagramda kayıtlı olan telefon numarasını değiştirmiş olabilir. 

alattin alattin (16984)
3 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol