HackTool:Win32/ProductKey!MSR nedir? Tehdit Karantinaya Alındı

0

Bugün Windows Defender bir uyarı verdi ve Algılandı: HackTool:Win32/ProductKey!MSR Durum: Karantinaya alındı yazdı.  Dosyaya baktığımda Temp1_produkey-x64.zip\ProduKey.exe adlı dosyası gördüm. HackTool:Win32/ProductKey!MSR Nedir? Bir işlem yapmam gerekir mi? Windows Defender virüsü sildi mi?

Anonim Anonim (156)
2 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    HackTool:Win32/ProductKey!MSR virüs değildir.  Windows Defender, crack uygulamalarını ya da bilgisayarda saklı seri numaralarını gösteren uygulamaları HackTool:Win32/ProductKey!MSR adı ile tehlikeli olarak işaretler. 

    ProduKey.exe dosyası da muhtemele Nirsoft'un bilgisayarda kayıtlı seri numaraları ürün numaralarını gösteren uygulamasına ait dosya ve virüs ya da tehlikeli bir dosya değil.

    Windows Defender  exe dosyasını HackTool:Win32/ProductKey!MSR olarak karantinaya almış. Karantinadaki dosyalar bilgisayarda izole şekilde tutulur ve çalışamaz, çalıştırılamazlar.  Dilersen dosyanı karantinadan çıkartabilirsin. Kullanmadığın bir uygulamaysa karantinada kalmasında bir sorun yok.

    HackTool:Win32/ProductKey!MSR adı üstünde Hack araçlarını ifade eder: Bir yazılımı ya da sistemi kırmak için kullanılan yazılımlar bu gruptadır. Bunlar virüs değildir. 

     

    alattin alattin (16999)
    2 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol