hadi bilgi yarışması donma sorunu

0

Hadi bilgi yarışmasını telefonuma yükledim. Yarışma başladığında uygulama donuyor bu sebepten cevaplarım geç iletiliyor. Böyle olunca yarışmada ilerleyemiyorum. Bu sorunu nasıl düzeltirim?

ceyda ceyda (312)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Hadi bilgi yarışması son dönemde çok popüler bir uygulama oldu. Bundan dolayı yarışma saatlerinde yoğunluk yaşanıyor. Bir yandan da bu yarışmanın hilesini hurdasını arayanları düşününce uygulamanın donması son derecek normal. Olayın senin telefonun ya da internet bağlantınla alakası olduğunu düşünmüyorum.

    Hadi bilgi yarışması uygulamasının donması tamamen yoğunluktan kaynaklanıyor. Alt yapılarını iyileştirirlerse bu sorun çözülür. Senin yapabileceğin tek şey yarışma esnasında indirme yapma, internetten müzik dinleme, video izleme yani ek trafik oluşturma. Tek yapabileceğin şey bu.

    murat murat (12492)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Donması çok normal gibi geldi. Bugün ilk kez yükledim ve denemek istedim. Arkadaşlar çok bahsediyordu. Öğlen saatlerinde bile yaklaşık 215 bin kullanıcısı vardı. Akşam saatlerinde bu sayı daha da artıyordur diye düşünüyorum.  Bir yandan da siber saldırı alma ihtimalleri var. Oynamayanlar bile yorum yazıyor sürekli bu da bir trafik oluşturuyor. Kullandığım telefon ve internet bağlantısı oldukça hızlı. Oyunda da dikkatimi çeken pek çok kullanıcı donmadan şikayet edip durdu. Sana özel bir durum değil anlayacağın.

      hakan hakan (15409)
      5 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol