Hangi işletim sistemini kullanmalıyım(Windows 7, Windows 8, Windows 10)?

0

Merhaba arkadaşlar ben windows 7 yi kullanıyorum şuan.Sağ altta windows 10 a geçin mesajı var.Windows 10 nasıldır(oyun performansı ve kullanımı falan).Önerilerinizi bekliyorum.Ya da Diğer windows işletim sistemleri (8,8.1 falan) windows 10 dan iyi midir?

ogus ogus (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Benim şahsen fikrim biraz daha beklemeniz de fayda var.Nasıl olsa sizin ücretsiz geçiş için 1 sene gibi vaktiniz daha var.Siz birkaç ay daha bekleyin.Bu süre zarfında Windows 10 daha çok kullanım oranına ulaşsın ve hataları görülsün, düzeltilsin.Sonuçta yeni bir işletim sistemi elbette hataları, eksiklikleri olacaktır.

    Öte yandan Windows 7 gibi bir işletim sisteminden Windows 8 gibi kullanışı zor(bana göre) geçmek sizi ileriye değil geriye bile götürebilir.Windows 8 çok kullanılmayan Windows 7 nin gölgesinde kalan bir ara sistem oldu.Windows 10 gerçekten güzel,hızlı ve kullanışlı ama yeni olduğundan biraz beklemek daha iyi olacaktır.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      Bilgisayar sizin için önemliyse, yani iş yapıyor, yüklü programlarınız var, sorun çıkması bir şeylere engel olacaksa Windows 10'a geçmek için biraz daha bekleyin.

      Windows 10'a geçen bazı kullanıcılar memnunken bazıları sorunlar yaşiyor. Bu sebepten biraz daha bekleyip güncellemelerin çıkasını beklemek, hataların giderilmesini beklemek iyi olacaktır.

      Çok meraklıysanız, Windows 10'u merak ediyorsanız riski göze alacaksanız geçebilirsiniz.

      hakan hakan (15424)
      8 yıl önce cevaplandı

        0

        Şuan da Windows 10 kullanıyorum gayet memnunum. Windows 10 hakkında oldukça çok araştırma yaptım. Bildirimin gelmesinin ilk anında 'Acaba herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım ?' gibi sorularla meşgul olmadan hemen indirdim şuan da ise sorunsuz ve hiçbir hata ile karşılaşmaksızın kullanıyorum.Sonuçta çok araştırma yaptım. Windows 10 yeni kullanıma ve halk'a sunalı 2 hafta olmuş iken hatalarla karşılaşmak oldukça normal.Tabi ki bu hatalar güncelleme ile düzeltiliyor. Windows 10 işletim sistemini kurmak ve sağlıklı bir şekilde kullanmak için biraz daha zaman'a ihtiyacın olabilir diye düşünüyorum..

        Ama eğer ki kullanacak olursan ve benim de 'hatalarla karşılaşmadım' sözüm sana biraz daha windows 10 kurma hissi uyandırır da kurmak ve kullanmak istersen Ekran'nın sağ altında bulunan Windows 10 simgesine tıklayarak Microsoft'un dediği gibi ''BİLGİSAYARINIZ BİR KAÇ KEZ YENİDEN BAŞLAYACAK. ARKANIZA YASLANIN VE KEYFİNİZE BAKIN'' sözünü uygulayabilirsiniz

        Teşekkür Ederim...

        selcukulusal selcukulusal (32)
        8 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol