Happn nedir? Happn nasıl kullanılır?

0

Happn uygulaması nedir?

Happn ile arkadaş bulabilir miyim?

Happn uygulaması nasıl çalışıyor?

Happn uygulaması nasıl kullanılır?

ismailsarp ismailsarp (6010)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Happn uygulaması nedir?

    Happn Android, iOS ve Windows Phone mobil cihazlarında çalışabilen bir arkadaşlık uygulamasıdır.Happn uygulaması birbirini tanımayan iki insanın karşılaşmasını ve birbirleriyle tanışmasını amaçlar.

    Happn uygulaması nasıl kullanılır?

    Happn uygulamasını mobil işletim sistemli telefonunuza yüklemenizin ardından uygulamayı açıyorsunuz.Ardından uygulama sizden bir Facebook hesabı ile giriş yapmanızı istiyor.Uygulama içerisinde bir hesap açma özelliği yok, mecburen bir Facebook hesabınızın olması gerekli.Happn uygulamasının Facebook harici girişe izin vermemesi de sahte profilleri aza indirgemek olmalı.

     

    Happn uygulamasına giriş yapmanızın ardından sizden Konum Servislerini kullanma izni isteniyor.Çünkü uygulamanın çok büyük kısmı Konum Servisi ile çalışıyor.

    Happn ile arkadaş bulabilir miyim?

    Happn uygulaması ile arkadaş bulabilmek için ilk kuralınız karşı tarafında happn uygulamasını kullanan birisi olması.Yani YouTube veya Instagram reklamalarında sıklıkla gösterilen sanki her istediğinizle tanışma durumu biraz abartı bir durum :)

    Uygulamayı telefonunuza kurarak gittiğiniz mekanlarda bildirim yaptığınızda, Happn uygulaması size aynı mekanda bildirim yapanların listesini gösteriyor.Daha sonra siz başka mekanlara giderek mekan çeşitliliğinizi arttırdığınızda uygulama sizin en çok karşılaştığınız kişilerin listesini çıkartıyor.Bu kişilerde tıpkı sizin gibi gittiğiniz mekanlarda bildirim yapan kişilerden oluşuyor.Daha sonra siz listeden birisine örneğin en çok karşılaştığınız birine Kalp(beğenme) gönderiyorsunuz.Karşı taraf sizin beğendinizi görmüyor !. Karşı tarafta aynı şekilde sizi beğendiyse yani karşılıklı beğenme durumları olduysa, iki kişiye birden bildirim gidiyor ve bu kişiler arasında mesajlaşma imkanı doğuyor.Yani her iki kişinin birbirlerinden habersiz karşılıklı beğenmeleri gerekiyor.İki kişinin birbirini beğenme durumuna Crush deniyor.

    Happn uygulamasının bir diğer farklı beğenme türü de Charm denilen bir yapı.Charm da ise karşı tarafı beğendiğinizde ona bildirim gidiyor ! Charm bu konuda Crush dan ayrılmış oluyor.Ancak Charm Erkek Kullanıcılar için ücretli olarak sunuluyor.Bayan kullanıcılar için se Charm kullanmak ücretsiz.Bu da erkeklerin bayanları rahatsız etmemeleri için tasarlanmış olsa gerek.Hiçbir ücret ödemeden birisi ile tanışmak isteyen bir erkek kullanıcı karşı tarafın kendisini beğenmesini beklemek zorunda.

    Happn uygulamasına Google Play üzerinden ulaşmak için buraya tıklayın.

    Happn uygulamasına App Store üzerinden ulaşmak için buraya tıklayın.

    Happn uygulamasına Windows Phone Store üzerinden ulaşmak için buraya tıklayın.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol