Hard diskten nasıl veri kurtarılır?

0

PC'ye format atılmıyor hard disk 3 bölümden oluşuyordu, D de yedeklerim vardı format ekranına geldiğimde ayrılmamış tek disk gösteriyor ve format atılmıyor. Bu hard diskten veri kurtarılabilir mi? Bu iş için en iyi ücretsiz programlar nelerdir?

temizzbey temizzbey (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Recuva nedir, nasıl kullanılır? (tıkla)

    Eğer işletim sistemi açılmıyorsa (silinmişse) sabit diski yerinden çıkartarak başka çalışan bir PC'ye ikinci disk olarak veya bir disk kutusu kullanma yoluyla harici disk olarak bağlarsın ve veri kurtarma işini orada yaparsın.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Geçenlerde böyle birşey başımıza geldi. Bende ilk olarak google üzerinden arama yaptığımda EaseUS Data Recovery Wizard isminde bir programa rastladım. Programı indirim test ettim ve birçok veriyi klasörleri de dahil olmak üzere getirebildi. Ancak şu varki %100 garanti olarak hiçbir program verileri tam olarak geri getiremeyecektir.

      EaseUS Data Recovery programını buradaki linkten indirebilirsiniz. Programın ücretsiz versiyonunda arama sonuçları gözükecek ve kurtarmak istediğinizde ufak bir kısmı kurtarılacaktır. Geri kalan dosyaları kurtarmak için programı lisanslı olarak almalısınız.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol