Hata 0x800700E1 hatasının çözümü nedir?

0

Windows 10 da bir dosyayı kopyalamak istediğimde 1 kesilmiş eylem: Beklenmeyen bir hata dosyayı kopyalamamızı engelliyor Bu hatayı almaya devam ederseniz, bu soruna ilişkin yardım aramak için hata kodunu kullanabilirsiniz.

Hata 0x800700e1: Dosya virüslü olduğundan veya istenmeyebilecek yazılım içerdiğinden işlem başarılı bir şekilde tamamlanmadı

Hatası alıyorum. 0x800700e1 hatasının çözümü nedir?

hakan hakan (15424)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Dosya kopyalarken alınan 0x800700e1 hatasının çözümü nedir?

    Windows 10'da Microsoft'un bir antivirüs çözümü olan Windows Defender yerleşik olarak bulunur. Yapılan tüm işlemleri denetler. Dosya kopyalamakta denetlenen işlemlerden biridir. Eğer windows defender kopyalanan içerikte bir virüs bulursa kopyalama işlemi gerçekleşmez. Hata 0x800700e1: Dosya virüslü olduğundan veya istenmeyebilecek yazılım içerdiğinden işlem başarılı bir şekilde tamamlanmadı hatası alınır. Bu durumda eğer kopyalanan dosyanın içeriği ile ilgili bilgi sahibiyseniz  ve işleme devam etmek isterseniz Windows Defender yazlımını kapatmanız gerekir.

    Crack yazılımlar, KeyMaker yazılımlar antivirüsler tarafından hack tool ya da virüs olarak tespit edilir. Eğer kopyaladığınız dosyalarda crack varsa muhtemelen işlemin kesilme sebebi budur. Windows Defender'i geçici olarak kapatabilirsiniz.

    Windows Defender nasıl kapatılır buradan öğrenebilirsiniz: windows 10 defender kapatma - 2018

    hakan hakan (15424)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol