Hata 173 - Sistem yapılandırmanızda AMD grafik donanımı tespit edilemediğinden Radeon Software yükleme işlemine devam edilemiyor çözümü nedir?

0

Radeon Software Adrenalin 2020 Edition yüklemek istediğimde Hata! Ters giden bir şeyler var.  Hata 173 - Sistem yapılandırmanızda AMD grafik donanımı tespit edilemediğinden Radeon Software yükleme işlemine devam edilemiyor. hatası alıyorum ve yükleme gerçekleşmiyor.
Ekran kartım Rx580 . Sistem yapılandırmanızda AMD grafik donanımı tespit edilemediğinden Radeon Software yükleme işlemine devam edilemiyor çözümü nedir?

 

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Radeon yazılımını yüklerken alınan Hata 173 hatası ekran kartınız yazılım tarafından tespit edilemedi demektir. Gerçekten AMD ekran kartınız var mı? Benim karşılaştığım pek çok arkadaş Intel ya da Nvidia karta sahip olup Radeon yüklemeye çalışıyor. Bu durumda da bu hata ile karşılaşıyor. 

    Bir de genelde bu sorunla Intel ve AMD ekran kartı sahibi yani çift ekran kartlı sistemleri olanlar kaşılaşıyor. Bu durumda Aygıt yöneticisine gidip  sarı ünlem olan herhangi bir donanım var mı kontrol etmek lazım. Sarı ünlem olan bir donanım varsa sağ tuşla tıklayın ve kaldır seçeneğini seçin. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Windows yeniden başladıktan sonra tekrardan aygıt yöneticine gidin ve burada sarı ünlem olan donanım var mı kontrol edin.  Radeon yazılımının kurulumuna başlamadan önce bu sorunu çözmeniz lazım. Burada ekran kartınız düzgün şekilde görüntülenmeye başlayınca radeon güncellemesini yükleyebilirsin.

    hakan hakan (15409)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol