Hata 211 - yükleme için belirtilen dizinde erişim kısıtlamaları olduğundan Radeon Software yükleme işlemine devam edilemiyor

0

AMD Radeon güncellemesi yaparken Hata! Ters giden bir şeyler var - Hata 211 - yükleme için belirtilen dizinde erişim kısıtlamaları olduğundan Radeon Software yükleme işlemine devam edilemiyor hatası alıyorum ve güncelleme işlemi gerçekleşmiyor. Sorunun çözümü nedir? Amd Radeon güncellemesi yapamıyorum.

Anonim Anonim (156)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Hata 211 - yükleme için belirtilen dizinde erişim kısıtlamaları olduğundan Radeon Software yükleme işlemine devam edilemiyor hatasının çözümü için AMD sitesinde şu yazıyor: Kurulum ya da güncelleme yapmak istediğiniz kullanıcının yetkisi yok.

    Bu ne demek? AMD programını C:\Program Files\AMD\ klasörüne kurmak ister fakat eğer Windowsta oturum açtığın kullanıcı bu klasöre erişemiyorsa yetkisiz bir kullanıcıysa sorun yaşarsın.

    Kurulum dosyasını çalıştırmadan önce sağ tuşla tıkla ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seç. Kurulumu yönetici olarak başlattığında sorun çözülecektir. Windows işletim sisteminde yönetici Administrator gurubuna dahil herhangi bir kullanıcıdır.  Senin kullanıcın bu guruba dahil değilse güncellemeleri yapamazsın.

    AMD Radeon güncellemesi yaparken alınan Hata 211 hatası bir yetkisizlik hatasıdır.  Denetim Masasından Kullanıcı hesaplarına girerek kullanıcını yönetici yapabilirsin. Bu durumda bu tür hatalar almazsın.

     

    hakan hakan (15424)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol