Hata: Bölge desteklenmiyor

0

Brave tarayıcısı ile Uphold'a bağlanmaya çalıştığımda Hata: Bölge desteklenmiyor. Ne yazık ki Brave Ödülleriniz doğrulanamıyor, çünkü bölgeniz Brave Ödülleri doğrulaması için şu anda desteklenmiyor. hatası almaya başladım. Daha önce hem gemini hem de uphold borsalarına bağlanabiliyordum. Hem telefondan hem de pc'den denedim ama sonuç değişmedi. Geçen haftaya kadar Uphold borsasına brave tarayıcısı bağlı idi. Şimdi Hata: Bölge desteklenmiyor hatası veriyor. Brave Hata: Bölge desteklenmiyor hatasının çözümü nedir?

Anonim Anonim (156)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Nisan ayında Türkiye 'deki Brave kullanıcılarının cüzdan bağlantısı yapmaları geçici olarak kapatıldı. 

    Brave Rewards yani Brave Ödülleri programı ile alakalı ve Türkiye bölgesindeki kullanıcıları etkileyen "bir durumdan" dolayı Uphold, Gemini gibi cüzdanlara yapılan bağlantılar bir süreliğine yapılamayacak.

    Brave kullanan kullanıcılar farklı zamanlarda Hata: Bölge desteklenmiyor hatası alıyorlar çünkü cüzdan bağlandığınızda 90 gün süre ile bağlantınız otomatik olarak açık kalıyor, 90 gün sonunda tekrar cüzdan bağlantısı yapmanız isteniyor. 

    Bu sebepten cüzdan bağlantı geçerlilik süresi dolanlar tekrar Uphold veya Gemini bağlantısı yapmak istediklerinde artık 

    Hata: Bölge desteklenmiyor hatası alıyorlar. 

    Şuanda Brave cüzdan bağlantısı destekleyen 19 ülke var. Bunlar içinde Türkiye yok. Sorun çözüldüğünde tekrar cüzdan bağlantısı yapılabilecek.

    Cüzdan bağlantısı yapılana kadar kazanılan BAT'lar tarayıcı üzerinde saklanacak. Bu durumda tabi bu BAT'ları satmak veya başka bir kriptoya çevirmek mümkün olmayacak.

    Türkiye ve listede olmayan diğer ülkelerin cüzdan bağlantısı yapabilmesi için çalışmalar devam ediyor ama ne zaman tekrardan Uphold veya Gemini bağlantısı yapılabilir belli değil.

    Brave cüzdan bağlantısı engellenen ülke sadece Türkiye değil. Fransa ve Hindistan gibi ülkelerin de cüzdan bağlantısı yapmasına geçici olarak engel konuldu.

    Türkiye bölgesine konan engel 29 Nisan 2022 tarihinde başladı.

    Ne yapmalı?

    Brave Browser kullanan Türk kullanıcılar şuan Gemini veya Uphold bağlantısı yapamayacak. Fakat BAT kazanmaya devam edebilir. Kazanılan BAT türündeki kripto paralar tarayıcınızda yerel olarak saklanacak. Daha sonra cüzdan bağlantısına izin verildiğinde bağlantıyı yaptığınızda kazanılan BAT'lar otomatik olarak cüzdana transfer edilecek.

     

     

     

     

    alattin alattin (16999)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol